Με τέτοια γυμνάστρια θα αρχίζαμε διατροφή

Η Χριστίνα Πάζιου κολάζει με το μπραζίλιαν μαγιό της [εικόνα]

28/08/18 • 13:55 | UPD 28/08/18 • 13:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Χριστίνα Πάζιου φοράει ένα μπραζίλιαν μαγιό και δεν θα μπορούσε να έχει λιγότερο σέξι οπίσθια. Τα δείχνει και τα χαίρεται.

Έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια χάρη στις αναρτήσεις της στο Instagram. Τότε μάλιστα ανέβαζε πολύ συχνά βίντεο tutorial για ασκήσεις γυμναστικής. Το θέμα ήταν ότι σε κάποια δεν φορούσε καθόλου ρούχα ή ήταν σχετικά λιτά ντυμένη. Η Χριστίνα Πάζιου συνεχίζει να αποτελεί ένα πανέμορφο θέαμα και αρκεί να δεις τη φωτογραφία της για να το αντιληφθείς.

Τις διακοπές της στην Κούβα κάνει η Ελληνίδα γυμνάστρια και απολαμβάνει το μοχίτο της σε μια παραλία όπου σκάει το κύμα του Ατλαντικού.

«Από το Βαραδέρο με αγάπη» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της φωτογραφίας. Σαν ένας πίνακας ζωγραφικής με πολλά όμορφα πράγματα να παρατηρήσεις. Το χρώμα του ορίζοντα στο βάθος. Ο αφρός των κυμάτων. Κι όσο το μάτι πάει από το βάθος προς το πιο κοντινό, καταλήγει σε εκείνη. Η Χριστίνα Πάζιου φοράει ένα μπραζίλιαν μαγιό και δεν θα μπορούσε να έχει λιγότερο σέξι οπίσθια. Τα δείχνει και τα χαίρεται.

Gazing the Atlantic Ocean 🌊🏖🍹

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Για να έχεις μια καλύτερη αντίληψη περί τίνος πρόκειται, δες και μερικά ακόμα ενσταντανέ από το προφίλ της στο Instagram.

Vacay Body Issues ✅

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Η Χριστίνα Πάζιου σε πλήρη γυμναστική δράση. Αν ήταν έτσι τα push ups, θα κάναμε συνέχεια.

Copy link
Powered by Social Snap