Παρά τους αυστηρούς κανόνες το story της δεν κατέβηκε

Η Κένταλ Τζένερ δείχνει το γυμνό της στήθος στο Instagram [εικόνα]

28/08/18 • 13:23 | UPD 28/08/18 • 13:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο πλαίσιο κάποιας επαγγελματικής φωτογράφισης, η Κένταλ Τζένερ τύλιξε μια πετσέτα γύρω από το κάτω μέρος του σώματος και άφησε ακάλυπτο το στήθος της.

Το Instagram είναι ένα αρκετά ελεύθερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έχει όμως έναν απαράβατο κανόνα. Απαγορεύεται να φαίνεται γυναικεία θηλή. Σε ορισμένες περιπτώσεις το ίδιο ισχύει και για άντρες. Η Κένταλ Τζένερ γυρόφερνε την παρατυπία εδώ και πολύ καιρό. Τελικά δεν την απέφυγε. Στο story της θα δεις ξεκάθαρα αυτό που το Instagram απαγορεύει.

Είναι παράξενο που τόσες ώρες μετά την ανάρτηση του story της δεν υπάρχει κάποια παρέμβαση του Instagram ή κάποια αναφορά. Εκτός κι αν η πολιτική είναι διαφορετική για τα stories που τα βλέπει κανείς μόνο για 24 ώρες ή δεν γίνεται κάποια παρέμβαση επειδή μιλάμε για την Κένταλ Τζένερ, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του μέσου.

Ας μην ασχολούμαστε άλλο με αυτό. Ας επικεντρωθούμε στην ουσία. Στο πλαίσιο κάποιας επαγγελματικής φωτογράφισης, η Κένταλ Τζένερ τύλιξε μια πετσέτα γύρω από το κάτω μέρος του σώματος, όπου βέβαια φαίνεται ο αριστερός γλουτός. Το πάνω μέρος έμεινε εντελώς ακάλυπτο και το στήθος της αποκαλύπτεται στον άντρα που στέκεται καθιστός μπροστά της, αλλά και σε όλους εμάς.

Με το wet look η Κένταλ θυμίζει κάτι femme fatale που βλέπουμε σε ταινίες science fiction. Αρκετά εντυπωσιακή και αναμφίβολα από τις πιο σέξι φωτογραφίες της που έχουμε δει.