Καμαρώνει η Αλέκα Καμηλά για τον Στογιάκοβιτς και τους γιους [εικόνα]

27/08/18 • 17:49 | UPD 27/08/18 • 17:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Μαζί με τους δύο γιους του αθλείται ο Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά είναι εκεί για να απαθανατίσει τις στιγμές. Εννοείται πως αναρτά φωτογραφίες στο Instagram, όπου και καμαρώνει για τα αγόρια της.

Εκείνη έχει από καιρό αφήσει την ελληνική πραγματικότητα, η οποία δεν την πολυενθουσίασε όταν επέστρεψε το 2015 για να κάνει την εκπομπή στον Alpha με Καινούργιου και Μαγγίρα. Εκείνος ασχολείται με το μπάσκετ από άλλο πόστο. Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς περνούν τις διακοπές τους με μπάσκετ, με τους δύο γιους τους να ακολουθούν τα χνάρια του μπαμπά.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος θα πήγαινε να παίξει μπάσκετ με τον γιο του. Πόσο μάλλον ο Στογιάκοβιτς που είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους σουτέρ όλων των εποχών και έκανε σπουδαία καριέρα στο NBA.

Μαζί με τους δύο γιους του αθλείται ο Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά είναι εκεί για να απαθανατίσει τις στιγμές. Εννοείται πως αναρτά φωτογραφίες στο Instagram, όπου και καμαρώνει για τα αγόρια της. «My boys» γράφει το hashtag και είναι ξεκάθαρο.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι τρεις άντρες της οικογένειας χωρίς μπλούζα, ιδρωμένοι, κάτι που σημαίνει ότι το μπάσκετ, έστω και ως απλό παιχνίδι, παραμένει ένα μεγάλο ζιζάνιο στον μπαμπά Πέτζα και προβλέπεται οι γιοι να κολλήσουν την ίδια «ασθένεια».

❤️❤️❤️ #lovethislife #men #myboys

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on

Για να μη μένει παραπονεμένη η κόρη, η Αλέκα Καμηλά φρόντισε να της αφιερώσει κι εκείνης μια τρυφερή στιγμή. Άλλωστε είναι η μεγαλύτερη, καθώς είναι πια 12 χρόνων.

We said our goodbyes, we thanked, we laughed…. #lovethislife

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on

Copy link
Powered by Social Snap