Ο Δημήτρης Σταρόβας φωτογραφίζει κι αποθεώνει τη σύντροφό του

24/08/18 • 12:09 | UPD 24/08/18 • 12:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Μαζί με την Άννα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Οίτυλο Λακωνίας όπως αναγράφει το hashtag. Ο Δημήτρης Σταρόβας όμως ελάχιστη διάθεση έχει να αποθεώσει το πανέμορφο τοπίο. Προτιμάει να αφιερώσει την αποθέωση στην Άννα.

Στις αρχές του καλοκαιριού οι φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται. Λίγους μήνες πριν ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωνε τρελά ερωτευμένος και μιλούσε για ένα θεόσταλτο δώρο. Είχε αφήσει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο γάμου με την Άννα Σταθάκη, μιας και τότε συμπλήρωναν δύο χρόνια μαζί.

Μέχρι στιγμής δεν μάθαμε κάτι για κρυφό γάμο, αλλά ελάχιστη σημασία έχει όταν δύο άνθρωποι μιλούν δημόσια ο ένας για τον άλλον με τόση τρυφερότητα και τόσο πάθος. Ειδικά ο Σταρόβας που είναι περισσότερο εξοικειωμένος με το κομμάτι των συνεντεύξεων.

Αυτή τη φορά βέβαια δεν ήταν κάποια συνέντευξη, αλλά μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Μαζί με την Άννα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Οίτυλο Λακωνίας όπως αναγράφει το hashtag. Ο Δημήτρης Σταρόβας όμως ελάχιστη διάθεση έχει να αποθεώσει το πανέμορφο τοπίο. Προτιμάει να αφιερώσει την αποθέωση στην Άννα, την οποία φωτογραφίζει και της λέει «ακυρώνεις το τοπίο μωρό μου».

Τέτοιες αναρτήσεις βέβαια δεν είναι σπάνιες για τον Σταρόβα. Στο παρελθόν έχει πολλάκις κάνει κάτι αντίστοιχο, με την Άννα να συγκεντρώνει πάντοτε τα πιο όμορφα λόγια του.

Ακυρώνεις τοπίο μωρό μου..!!!#oitylo

A post shared by Dimitris Starovas Official (@dstarovas_official) on