Έκλεψε την παράσταση η νονά Βαλέρια

Βάφτισαν την κόρη τους Χοψονίδου και Σπανούλης [εικόνες]

23/08/18 • 20:12 | UPD 23/08/18 • 20:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου πόζαραν μαζί με τα 5 παιδιά τους και φυσικά με την αδερφή της Ολυμπίας, τη Βαλέρια.

Αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου, τότε θα μας απασχολούν κάθε χρόνο με εγκυμοσύνες και βαφτίσεις. Τούτη τη φορά ήταν το μυστήριο της βάφτισης, με την μικρή τους κόρη, αυτή που γεννήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, να φοράει τα βαφτιστικά της. Εντυπωσιακή και η οικογενειακή φωτογραφία τους.

Πέντε παιδιά δεν είναι κάτι που το συναντάς κάθε μέρα, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου το έχουν καταφέρει και μακάρι να είναι γεροί για να τους προσφέρουν κάθε μέρα όσα ονειρεύονται, ώστε να είναι κι αυτά γερά.

Η πιο φρέσκια στην οικογένεια, η Αναστασία, είναι αυτή που βαφτίστηκε χθες το απόγευμα, με το ζευγάρι να μην επιδιώξει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και να τελεί μια σεμνή τελετή. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου πόζαραν μαζί με τα 5 παιδιά τους και φυσικά με την αδερφή της Ολυμπίας, τη Βαλέρια.

Η Βαλέρια είναι η νονά της Αναστασίας και αναμφίβολα πρόκειται για μια πανέμορφη νονά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού είχε και πάλι μια πολύ extreme επιλογή πουκαμίσου. Κάτι που μας έχει συνηθίσει σε αρκετές περιστάσεις στο παρελθόν.

❤️ Η Αναστασια μας ❤️

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on