Η Ελένη Βαΐτσου απολαμβάνει τον ήλιο γυμνή [εικόνα]

23/08/18 • 18:58 | UPD 23/08/18 • 18:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγο το ατιμέλητο μαλλί της, λίγο το τόσο απλό σκηνικό της φύσης, δεν γίνεται να μην παρομοιάσει κανείς την Ελένη Βαΐτσου με μια Εύα που κάθεται γυμνή στη δική της Εδέμ. 

Είναι από τα πιο προσγειωμένα και ωραία τυπάκια της ελληνικής σόουμπιζ. Αν και δεν θα ήθελε με τίποτα να την ακολουθεί αυτός ο περίγυρος. Η Ελένη Βαΐτσου κατάφερε να κρατηθεί ακέραιη και αληθινή μέσα σε αυτόν τον χώρο και αυτό την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό. Γι΄αυτό και δεν μπορείς να περιβάλλεις με κλισεδιές και ευτελισμούς τη φωτογραφία που ανάρτησε χθες στο Instagram.

Κρίνοντας από τις αναρτήσεις της το φετινό καλοκαίρι, η ηθοποιός αναζήτησε την περιπέτεια και κάπως πιο μοναχικές διακοπές. Πήγε στη Λήμνο, έκανε extreme sports, το έζησε έντονα. Γύρισε από κει και αυτές τις μέρες είναι στο Ρέθυμνο. Κι εκεί αναζητά την απομόνωση.

Κι αφού την βρίσκει, γιατί να μην το ζήσει ως το τέρμα; Οπότε έβγαλε εντελώς το μαγιό της, έκατσε στην αμμουδιά και έκανε την ηλιοθεραπεία της. Λίγο το ατιμέλητο μαλλί της, λίγο το τόσο απλό σκηνικό της φύσης, δεν γίνεται να μην παρομοιάσει κανείς την Ελένη Βαΐτσου με μια Εύα που κάθεται γυμνή στη δική της Εδέμ.

Βλέποντας αυτή την εικόνα ένα είναι το σίγουρο. Καμία πονηρή σκέψη δεν γεννάται. Το αντίθετο. Μια γαλήνια απόλαυση είναι αυτό που προκαλεί η Βαΐτσου. Κι όχι μόνο σε αυτή τη φωτογραφία της.

Copy link
Powered by Social Snap