Με παρέμβαση της Τζένιφερ Γκάρνερ

Σε τραγική κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ – Μεταφέρθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης

23/08/18 • 14:57 | UPD 23/08/18 • 18:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ, ο Μπεν Άφλεκ έκανε ένα μεγάλο πάρτι την περασμένη βδομάδα και η κατανάλωση αλκοόλ από μέρους του ξεπέρασε τα όρια.

Για άλλη μια φορά την τελευταία 20ετία ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται στο επίκεντρο για λάθος λόγους. Ευρισκόμενος σε μια φάση της καριέρας του που τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά, αλλά και με την προσωπική του ζωή χωρίς σταθερότητα, ο ηθοποιός ξανακύλησε στο αλκοόλ. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοια κατάσταση που υπάκουσε στην προτροπή της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ, ο Άφλεκ έκανε ένα μεγάλο πάρτι την περασμένη βδομάδα και η κατανάλωση αλκοόλ από μέρους του ξεπέρασε τα όρια. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσουν τα καμώματά του στ΄αυτιά της Γκάρνερ.

Έχοντας χωρίσει από την Λίντσεϊ Σούκας και με τις φήμες να τον θέλουν ζευγάρι με το 22χρονο κουνελάκι του Playboy Σόνα Σέξτον, ο Μπεν Άφλεκ επιδόθηκε σε κραιπάλες. Την περασμένη Κυριακή η Τζένιφερ Γκάρνερ πήρε το αμάξι της και πήγε με τον δικηγόρο της στο σπίτι του στο Μαλιμπού για να τον συνετίσει.

Με την αντιδικία τους για την κηδεμονία των παιδιών να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, η Γκάρνερ θα μπορούσε κάλλιστα να αδιαφορήσει και να πάρει για πλάκα τα παιδιά σπίτι της και να τα βλέπει όποτε θέλει εκείνη. Αντ΄αυτού πήγε και τον πήρε με το αμάξι της για να τον μεταφέρει σε κλινική αποτοξίνωσης. Για τρίτη φορά από το 2001.

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ολοκληρώσει μια σειρά από θεραπείες ο Μπεν Άφλεκ. Και λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται και πάλι στο ίδιο σημείο. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι θέλει να είναι ο καλύτερος μπαμπάς για τα παιδιά του. Προς το παρόν δεν δείχνει να κερδίζει το «τέρας» που έχει μέσα του.