Στο κρεβάτι μαζί με τον 17χρονο Τζίμι Μπένετ

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο αποδεικνύουν τα ψέμματα της Άσια Αρτζέντο

22/08/18 • 17:36 | UPD 22/08/18 • 17:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Το TMZ έρχεται να καταστήσει σαθρούς τους ισχυρισμούς της Άσια Αρτζέντο. Με αναρτήσεις του στο Twitter και εκτενές θέμα, παρουσιάζει φωτογραφία της Αρτζέντο με τον Μπένετ στο κρεβάτι, αλλά και μηνύματα όπου παραδέχεται την σεξουαλική επαφή.

Μεγάλη έκταση έχει πάρει πλέον η υπόθεση της Άσια Αρτζέντο η οποία κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση του 17χρονου Τζίμι Μπένετ. Μία μέρα μετά την δική της άρνηση για τα γεγονότα, έρχονται ντοκουμέντα από το TMZ, με φωτογραφία τους στο κρεβάτι και μηνύματα της ηθοποιού όπου αποδεικνύεται ότι είχαν σεξουαλική επαφή.

Η ίδια υποστήριξε στην ανακοίνωσή της ότι ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα και πως υπάρχει μόνο η μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος από τους New York Times. Μάλιστα, εξήγησε ότι τα 380.000 δολάρια που φέρεται να έδωσε στον Τζίμι Μπένετ, δεν αφορούσαν εξωδικαστικό συμβιβασμό ή λεγόμενο hush payment. Ήταν απλώς μια οικονομική βοήθεια από εκείνη και τον Άντονι Μπουρντέν στον Μπένετ που αντιμετώπιζε δυσκολίες.

Το TMZ έρχεται να καταστήσει σαθρούς τους ισχυρισμούς της Άσια Αρτζέντο. Με αναρτήσεις του στο Twitter και εκτενές θέμα, παρουσιάζει φωτογραφία της Αρτζέντο με τον Μπένετ στο κρεβάτι, αλλά και μηνύματα που αντάλλαξε με άγνωστο πρόσωπο, όπου παραδέχεται την σεξουαλική επαφή.

 

 

Όπως φαίνεται στα μηνύματα, η Άσια Αρτζέντο ομολογεί ότι έκανε σεξ με τον Μπένετ, αλλά δεν γνώριζε εκείνη τη στιγμή ότι είναι 17 ετών. Αναφέρει επίσης και ότι μαζί με τον Μπουρντέν προσέλαβαν έναν προσωπικό ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τον Μπένετ και λέει ότι έχει 80 σελίδες για εκείνον. Το τι περιλαμβάνουν αυτές είναι άγνωστο.

Πάντως, η Αρτζέντο ρίχνει όλο το φταίξιμο στον Μπένετ, λέγοντας πως αυτός είναι που της ρίχτηκε. Επιπλέον, υπάρχουν μηνύματά της με τον Μπουρντέν όπου ο Μπένετ αναφέρεται ως Γάιδαρος, προφανώς για να μην καταλαβαίνει κανείς που αναφέρονται.

Η υπόθεση μοιάζει να έχει πολύ δρόμο μπροστά της πλέον και η γυναίκα που ηγείται του κινήματος #MeToo θα πρέπει να δώσει καλύτερες και αληθινές εξηγήσεις αυτή τη φορά!