Μπόλικο κράξιμο για την παρουσία της στα MTV VMA 2018

Η απάντηση της Μαντόνα για το αφιέρωμα στην Αρίθα Φράνκλιν [εικόνα]

22/08/18 • 17:01 | UPD 22/08/18 • 17:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, της ζήτησαν να μοιραστεί μια ιστορία με την Αρίθα, μιας και είχε την τύχη να την πετύχει στις πιο μεγάλες στιγμές της πορείας της. Έτσι, η Μαντόνα ανέβηκε και περιέγραψε δύο γεγονότα. Ένα για την Αρίθα κι ένα εντελώς άσχετο.

Δύο λεπτά στη σκηνή των MTV VMA 2018 ήταν αρκετά για να καταδείξουν ότι η Μαντόνα δεν είναι πια ένα πρόσωπο που περιμένει το κοινό πως και πως να την δει. Η ιστορία που αφηγήθηκε με την Αρίθα Φράνκλιν ήταν με διαφορά το πιο αχρείαστο πράγμα που είδαμε στη σκηνή των βραβείων. Φαίνεται όμως πως το κράξιμο που άκουσε δεν έπρεπε να είναι όλο δικό της.

Ο προγραμματισμός του τι θα γίνει στη σκηνή των βραβείων έχει φτιαχτεί από βδομάδες πριν. Ο θάνατος της Αρίθα Φράνκλιν ήρθε πολύ κοντά στην τελετή και δε θα ήταν εφικτό να κάνουν ένα κανονικό αφιέρωμα. Γι΄αυτό οι υπεύθυνοι βρήκαν το εύκολο «θύμα» στη Μαντόνα.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, της ζήτησαν να μοιραστεί μια ιστορία με την Αρίθα, μιας και είναι η πιο μεγάλη και αναμφίβολα είχε την ευκαιρία να την πετύχει στις πιο μεγάλες στιγμές της ένδοξης πορείας της. Έτσι, η Μαντόνα ανέβηκε και περιέγραψε δύο γεγονότα. Ένα για την Αρίθα κι ένα εντελώς άσχετο. Μέσα σε 2 λεπτά κατάφερε να γίνει περίγελος. Η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της μέσω Instagram.

«Απλά για να διευκρινίσω. Μου ζητήθηκε από το MTV να ανακοινώσω το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς και μετά μου ζήτησαν να μοιραστώ κάποια ιστορία που να με συνδέει με την Aretha Franklin και που να μην είναι γνωστή. Γνωστοποίησα ένα κομμάτι από το δικό μου ταξίδι και ευχαρίστησα την Aretha που με ενέπνευσε στην πορεία μου. Δεν είχα την πρόθεση να κάνω ένα tritube για εκείνην! Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει μέσα σε δύο λεπτά και με όλο τον θόρυβο που επικρατεί σε μια βραδιά βραβείων. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν πολύ γρήγορα. Αγαπώ την Aretha.»

Im with the Winner!! The beautiful @camila_cabello ! So proud of her! 🌈💕🎉. And just to clarify: I was asked to present video of the year by MTV! And then they asked me to share any anecdotes I had in my career connected to Aretha Franklin! I shared a part of my journey and thanked Aretha for inspiring me along the way. I did not intend to do a tribute to her! That would be impossible in 2 minutes with all the noise and tinsel of an award show. I could never do her justice in this context or environment. Unfortunately most people have short attention spans, and are so quick to judge. I love Aretha! R.E.S.P.E.C.T. 🙏🏼. I Love Camilla! Congrats! I LOVE my dress! AND. I love-L O V E!! ♥️ and there is nothing anyone can say or do that will change that. #vmas #postivevibes

A post shared by Madonna (@madonna) on