Κανένας κορεσμός με την Emily

Η Emily Ratajkowski τόπλες στο Instagram για άλλη μια φορά [εικόνα]

22/08/18 • 17:23 | UPD 22/08/18 • 17:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Emily Ratajkowski είναι σε μια πολύ γνώριμη, αλλά καθόλου βαρετή κατάσταση. Φοράει το κάτω μέρος του μαγιό της και στο πάνω μέρος υπάρχουν τα χέρια της για να καλύψουν αυτά που πρέπει.

Αν νομίζεις ότι θα υπήρχε ένα φρένο σε αυτό το όμορφο βασανιστήριο που προσφέρει η Emily Ratajkowski το φετινό καλοκαίρι, τότε πολύ κακώς το νόμιζες. Και γιατί να το νομίζεις δηλαδή; Ποιος άνθρωπος που έχει τα λογικά του, θέλει να τελειώσει αυτός ο ευχάριστος παραλογισμός όπου η Emily ντύνεται προκλητικά ή δεν ντύνεται καθόλου;

Τον τελευταίο καιρό έχει επανέλθει στις επαγγελματικές της επάλξεις για τα καλά και κάθε της ανάρτηση, είτε ως φωτογραφία είτε ως story, περιλαμβάνει κάποια εμπορική συνεργασία της ή την προώθηση της δικής της σειράς μαγιό κι εσωρούχων.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και το story που ανέβασε σήμερα το πρωί. Εκεί η Emily Ratajkowski είναι σε μια πολύ γνώριμη, αλλά καθόλου βαρετή κατάσταση. Φοράει το κάτω μέρος του μαγιό της και στο πάνω μέρος υπάρχουν μόνο κοσμήματα που καλύπτουν μικρά κομμάτια της επιφάνειας. Κατά τ΄άλλα, τα χέρια της φροντίζουν για να μη φανεί παραπάνω στήθος απ΄όσο πρέπει.

Όσο κι αν είναι αυτό το σημείο που κερδίζει προφανώς τις εντυπώσεις, δεν γίνεται να μην σκαλώσει το βλέμμα στην κοιλιά της και στη σύζευξη με το στήθος. Δεν γίνεται να μην αποχαυνωθεί κανείς με το τρομερό της κορμί.