Μόνο έτσι θα επιστρέψει

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον ρόλο που θα έχει στο Πρωινό

20/08/18 • 13:45 | UPD 20/08/18 • 13:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ψάχνει μαζί με τον ΑΝΤ1 τον τρόπο που θα έχει έναν διαφοροποιημένο ρόλο. Όχι μόνο σε περιεχόμενο δουλειάς, αλλά και σε επίπεδο θέσης κι αρμοδιοτήτων. 

Από τις αρχές του Αυγούστου κυκλοφορεί ως δεδομένη η επιστροφή του στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Ο ίδιος όμως είχε πει στο παρελθόν ότι δεν θα ήθελε να επιστρέψει σε πράγματα που έχει κάνει αρκετά και που δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Την ίδια στιγμή υπάρχει ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, το οποίο δεν μπορεί να ισχύει και εκείνος να μην συμμετέχει κάπου. Τι λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για όλα αυτά;

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα, ο παρουσιαστής εξηγεί ότι η επάνοδός του στο Πρωινό δεν είναι de facto και σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει με τα ίδια δεδομένα.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ψάχνει μαζί με τον ΑΝΤ1 τον τρόπο που θα έχει έναν διαφοροποιημένο ρόλο. Όχι μόνο σε περιεχόμενο δουλειάς, αλλά και σε επίπεδο θέσης κι αρμοδιοτήτων.

«Είναι μια συζήτηση που γίνεται, αλλά δεν έχει κλείσει κάτι. Υπάρχουν θέματα και πρακτικά και θεωρητικά. Πράγματα που αφορούν τις εκατέρωθεν επιθυμίες και των δύο πλευρών. Δεν θέλω στα 38 να επιστρέψω στο ίδιο πόστο που είχα πριν από χρόνια στο πρωινό και το έκανα και καλά. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχει μια διαφοροποίηση όλο αυτό. Είναι μία από τις προτάσεις του καναλιού. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Δεν θα είχα πρόβλημα να συνεργαστώ με την ομάδα του Πρωινού, όμως όχι -και το επαναλαμβάνω- στο πλαίσιο της συνεργασίας που είχα πριν από έξι χρόνια. Δεν τίθεται θέμα συμπαρουσίασης. Μίλησα για διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παρουσιάστρια του Πρωινού είναι η Φαίη Σκορδά. Τελεία.»