Κάπως πρέπει να ζήσει τα 4 παιδιά του

Γνωστός τραγουδιστής των 90’s έγινε ασφαλιστικός σύμβουλος [βίντεο]

20/08/18 • 12:49 | UPD 20/08/18 • 12:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Πώς καταφέρνει όμως ένας τραγουδιστής που δεν είναι πια στα ντουζένια του να ζει μια τόσο μεγάλη οικογένεια; Ο Νεκτάριος Σφυράκης αποκαλύπτει ότι έχει γίνει ασφαλιστικός σύμβουλος εδώ και 5 χρόνια

Είναι από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που γέννησε αυτή η θαυματουργή δεκαετία του ’90 στην ελληνική μουσική. Κι αφού αναδείχθηκε εκεί, ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθεί στην επομένη φάση της μουσικής. Ο Νεκτάριος Σφυράκης έγινε ένας από τους τραγουδιστές που ταυτίστηκαν με εκείνη την εποχή. Τι κάνει σήμερα άραγε;

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Σφυράκης αποκάλυψε ότι έχει κάνει μια πολυμελή οικογένεια που αποτελείται από τη γυναίκα του και τα 4 παιδιά τους. Μάλιστα, όλα τους είναι αγόρια και ήρθαν όλα με τρόπο απροσδόκητο ή περίεργο.

«Ανδροκρατούμενη οικογένεια. Δυστυχώς. Λέω δυστυχώς γιατί θα ήθελα μια κόρη. Τα αγόρια ήρθαν με πάρα πολλή προσπάθεια. Ειδικά τα 3 πρώτα. Γιατί είναι και τα 3 με εξωσωματική. Στην ουσία είναι τρίδυμα, αλλά με καθυστέρηση 3 ετών. Είχαμε έμβρυα που καταψύχθηκαν και έγινε πρώτα ο Μανώλης. Μετά από 3 χρόνια θέλαμε να κάνουμε ένα αδελφάκι στο Μανώλη, αλλά ήρθαν δύο. Κι εκεί που ξέραμε ότι δε μπορούμε να κάνουμε παιδιά κανονικά, έρχεται ο Φανούριος χωρίς εξωσωματική. Και βέβαια δεν το πιστεύει κανείς.»

Πώς καταφέρνει όμως ένας τραγουδιστής που δεν είναι πια στα ντουζένια του να ζει μια τόσο μεγάλη οικογένεια; Ο Νεκτάριος Σφυράκης αποκαλύπτει ότι έχει γίνει ασφαλιστικός σύμβουλος εδώ και 5 χρόνια σε μια μεγάλη ασφαλιστική.

Copy link
Powered by Social Snap