Η Νάντια Μπουλέ μας «λιγώνει» με την πανοραμική της πόζα [εικόνα]

10/08/18 • 17:49 | UPD 10/08/18 • 17:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νάντια Μπουλέ ανάρτησε φωτογραφία της με μπικίνι, καθώς ξαπλώνει στην άκρη μιας πισίνας. Το κεφάλι της έχει γείρει προς τα πίσω και ο ήλιος την χτυπάει από πάνω μέχρι κάτω.

«Αυτό το αχ να μην το λες» τιτλοφορείται ένα τραγούδι του Δημήτρη Ζερβουδάκη κι εμείς θα το αφιερώσουμε σε κάθε άντρα που θα δει τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Νάντια Μπουλέ. Πολλά αχ θα ακουστούν. Πολλά γιατί επίσης θα ακουστούν και θα αφορούν το γιατί η Νάντια δεν είναι πια τόσο ορατή στο τηλεοπτικό κοινό.

Το δικό μας το γιατί θα το κρατήσουμε άρρητο, αφού ξέρουμε ότι η Νάντια είναι μια χαρά χαρούμενη με όσα έχει καταφέρει. Και την πορεία της στο μιούζικαλ, αλλά και τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Για την επόμενη σεζόν ετοιμάζεται να γυρίσει τον κόσμο στο εξωτερικό με ένα μιούζικαλ-μονόλογο και είμαστε σίγουροι ότι θα τη θαυμάσουν πολλοί.

Μέχρι τότε την θαυμάζουν οι ακόλουθοί της στο Instagram. Εκεί όπου η Νάντια Μπουλέ ανάρτησε φωτογραφία της με μπικίνι, καθώς ξαπλώνει στην άκρη μιας πισίνας. Το κεφάλι της έχει γείρει προς τα πίσω και ο ήλιος την χτυπάει από πάνω μέχρι κάτω. Αναμφίβολα σε αυτή την πανοραμική όψη θα εντυπωσιαστείς από το κορμί της.

Summer

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule) on