Ξέχνα όλα τα σταυροπόδια που έχεις δει

Η Ανθή Σαλαγκούδη κάνει το υπέρτατο σταυροπόδι [βίντεο]

10/08/18 • 17:05 | UPD 10/08/18 • 17:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Νικολέττα Ράλλη και Ανθή Σαλαγκούδη έκατσαν στον ίδιο καναπέ και το θέαμα ήταν χάρμα οφθαλμών. Ένα χάρμα που έπιασε ταβάνι με το σταυροπόδι της δεύτερης.

Δεν είναι κάποιο φτηνιάρικο κόλπο απ΄αυτά που θα συναντήσεις σε αφθονία στο ελληνικό διαδίκτυο. Δεν είναι κάποιος συντάκτης με ψευδαισθήσεις που έγραψε αυτόν τον τίτλο. Είναι η ωμή πραγματικότητα. Η Ανθή Σαλαγκούδη προσέφερε το στιγμιότυπο του καλοκαιριού με το σταυροπόδι της και έδωσε ένα καλό μπουστάρισμα την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Λίγο νωρίτερα η Νικολέττα Ράλλη ζητούσε μεταξύ σοβαρού και αστείου από τον διευθυντή προγράμματος, τον κύριο Ποφάντη, να τους δώσουν το Οκ για να συνεχίσουν στο πρωινό του Σαββατοκύριακου από Σεπτέμβρη. Αν είναι να έχουμε συχνά τέτοιους εκρηκτικούς συνδυασμούς, όπως αυτόν με εκείνη και την Ανθή, τότε να πάει στο Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά καλύτερα και να μείνουν αυτοί στο καθημερινό.

Αν εξαιρέσει κανείς αυτές τις ανούσιες φιλοφρονήσεις που προέρχονται από μια σέξι και όμορφη γυναίκα σε μια άλλη, η ταυτόχρονη παρουσία τους στον τηλεοπτικό δέκτη ήταν χάρμα οφθαλμών. Ένα χάρμα που διογκώθηκε όσο δεν πάει με το φόρεμα που επέλεξε η Ανθή Σαλαγκούδη. Ένα μακρύ, ξώπλατο, κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο στα πόδια. Ένα σκίσιμο που επέτρεψε στην Ανθή να κάνει το σταυροπόδι της και να σταματήσει το χρόνο.