Η Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα βουτάει γυμνή στη θάλασσα [εικόνα]

08/08/18 • 19:52 | UPD 08/08/18 • 19:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα βουτάει ολόγυμνη στη θάλασσα και δίνει τις δικές της προτροπές σε αυτούς που φοβούνται να ανακαλύψουν το σώμα τους και σε εκείνους που εμποδίζουν τους άλλους να το αγαπήσουν.

Η Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα αποτελεί ένα πρότυπο. Είναι μια κοπέλα απίστευτα ακομπλεξάριστη, με γνώθι σεαυτόν και ταλαντούχα στη γραφή. Ξέρει επίσης πως πρέπει να απαντά με δυναμισμό και ανεμελιά σε πράγματα που την ίδια δεν την επηρεάζουν καθόλου. Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κορίτσι που μπορεί να ντρέπεται για το σώμα του.

«Ας φύγουμε από δω και ας βρούμε τον δικό μας παράδεισο» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και ακολουθούν μερικά hashtags όπως #loveyourbody και #curves. Αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις της είναι η λέξη ελευθερία.

«Αγάπα το σώμα σου» και «καμπύλες». Η προφανής ερμηνεία είναι η ελευθερία και η άνεση με αυτό που σου αρέσει και δεν σε ενοχλεί πάνω σου. Η αγάπη προς το σώμα σου και όχι η υποταγή σε αυτό που κάποιος άλλος μπορεί να μην θέλει να το βλέπει. Γι΄αυτό η Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα βουτάει ολόγυμνη στη θάλασσα και δίνει τις δικές της προτροπές.