Το μαγιό της Ρίτα Όρα καλύπτει όσο το δυνατόν λιγότερα [εικόνα]

03/08/18 • 19:29 | UPD 03/08/18 • 19:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Με ανοιχτό στόμα θα μείνεις κι εσύ μαζί της. Για άλλη μια φορά. Αυτό γιατί η Ρίτα Όρα φοράει ένα μαύρο μπικίνι που στο πάνω μέρος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει το στήθος της.

Το προφίλ της στο Instagram είναι από τα πιο σέξι όσον αφορά τις διάσημες γυναίκες του εξωτερικού. Η Ρίτα Όρα βρίσκει κάθε φορά τον τρόπο να στρέφει τα βλέμματα πάνω της και συνήθως ο λόγος είναι κάποια αποκαλυπτική της φωτογραφία. Γι΄αυτό ασχολούμαστε μαζί της άλλη μια φορά. 

Η 27χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και διακοπών και εννοείται πως το μέρος που θα την συναντήσει κανείς περισσότερο είναι κάποια ιδιωτική πισίνα. Εκεί θα έχει αυτός ο κάποιος και την ευκαιρία να απολαύσει το σώμα της. Ένα σώμα που το γυμνάζει συνεχώς και δρέπει τους καρπούς με τα ανοιχτά στόματα που αφήνει στο πέρασμά της.

Με ανοιχτό στόμα θα μείνεις κι εσύ μαζί της. Για άλλη μια φορά. Αυτό γιατί η Ρίτα Όρα φοράει ένα μαύρο μπικίνι που στο πάνω μέρος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει το στήθος της. Το καταφέρνει, αλλά όχι δίχως «απώλειες».

Σε αυτή την πολύ αρτιστίκ φωτογραφία, η ποπστάρ κολάζει με κάθε σπιθαμή του σώματος της και με κάθε σημείο στο βλέμμα της.

Run the Roads. #restinbitchface

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Και να σκεφτείς ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τις λιγότερο αποκαλυπτικές της Ρίτα. Μόλις πριν δέκα μέρες είχε ανεβάσει το στήθος της γυμνό, με ένα λουλούδι να καλύπτει τις θηλές της.