Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου με πολύ σέξι μπικίνι [εικόνες]

03/08/18 • 19:14 | UPD 03/08/18 • 19:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Αυτές τις μέρες η Ελισάβετ Δοβλιατίδου βρίσκεται στην Ύδρα για τις διακοπές της. Σε μια από τις θάλασσες του νησιού βρίσκεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram και το θέαμα κόβει την ανάσα.

Αν μπορούμε για κάτι να ευχαριστήσουμε το πρώτο Survivor είναι ότι, πέραν όλων των τηλεοπτικών δεινών που γέννησε, προσέφερε στο αντρικό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει την Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Κι από τότε όλα πήραν το δρόμο τους. Η Ελισάβετ ήρθε, είδε και κατέκτησε.

Το σώμα είναι από τα πιο πληθωρικά και εντυπωσιακά. Είναι ψηλή, έχει μακριά πόδια κι έχει και πλούσιο στήθος. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με το πρόσωπό της το οποίο παίρνει όλες τις γκριμάτσες που μπορούν να τρελάνουν τη φαντασία ενός άντρα.

Αυτές τις μέρες η Ελισάβετ Δοβλιατίδου βρίσκεται στην Ύδρα για τις διακοπές της. Σε μια από τις θάλασσες του νησιού βρίσκεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram και το θέαμα κόβει την ανάσα. Το animal print μπικίνι της έχει πολλά σημεία να παρατηρήσεις. Το μπούστο της που είναι υπεργεμάτο. Την πίσω όψη της που φαίνεται πως δεν την καλύπτει εξ ολοκλήρου.

Πάνω απ΄όλα όμως τον ήλιο και το νερό που δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα στην επιδερμίδα της. Και δη στα επίμαχα σημεία της.

Copy link
Powered by Social Snap