Έτοιμοι για συγκατοίκηση Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου

02/08/18 • 17:41 | UPD 02/08/18 • 17:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Κωστής Μαραβέγιας μένει στον Κεραμεικό τα τελευταία χρόνια. Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Γκάζι. Δεδομένου ότι και οι δύο αγαπάνε να περπατάνε στο κέντρο,η συγκατοίκησή τους θα τους κρατήσει και πάλι κεντρικά.

Η σχέση τους ξεκίνησε ως ένα μικρό σοκ. Εκείνη έμοιαζε ευτυχισμένη με τον Αλέξη Γεωργούλη και κανείς δεν φανταζόταν πως θα χωρίσουν. Τελικά όχι μόνο χώρισαν, αλλά η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε σχετικά γρήγορα τον νέο της έρωτα. Ο Κωστής Μαραβέγιας την γοήτευσε και πλέον μετράνε σχεδόν ένα χρόνο μαζί. Αυτές τις μέρες κάνουν και τις πρώτες τους κοινές διακοπές.

Ο Κωστής έχει ένα καλοκαίρι γεμάτο από συναυλίες. Γυρίζει, όπως κάθε χρόνο, όλη την Ελλάδα. Η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται πάντα εκεί, ανάμεσα στο κοινό, για να τον δει και να τον στηρίξει. Όλα αυτά έχουν κάνει τη σχέση τους πολύ δυνατή πολύ γρήγορα και όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και μεγαλώνει μέσα τους η σκέψη να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω.

Φυσικά ο γάμος είναι κάτι μακρινό ακόμα. Αλλά η συγκατοίκηση βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες και των δύο σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews. Ο Κωστής Μαραβέγιας μένει στον Κεραμεικό τα τελευταία χρόνια. Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Γκάζι. Δεδομένου ότι και οι δύο αγαπάνε να περπατάνε στο κέντρο, ενώ έχουν και πολλούς φίλους να μένουν στα πέριξ, το πιο πιθανό είναι να βρουν ένα σπίτι κεντρικά.

Copy link
Powered by Social Snap