Δεν αποκάλυψε για ποια σειρά

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έπαιρνε υπέρογκη αμοιβή για κάθε επεισόδιο

01/08/18 • 12:57 | UPD 01/08/18 • 12:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Άννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε ότι είχε υπάρξει σειρά που της απέφερε 1 εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο, άρα 4 εκατομμύρια το μήνα.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι από τους ηθοποιούς που βρέθηκαν στην τηλεόραση από τα πρώτα της χρόνια. Έπαιξε σε ρόλους που έμειναν ανεξίτηλοι και μέχρι μια εποχή δεν υπήρχε σεζόν που να μην τη βλέπουμε σε κάποια σειρά. Κάποια στιγμή όλο αυτό τελείωσε με δική της επιλογή και αποφάσισε να μείνει περισσότερο στο θεατρικό κομμάτι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναπολεί τις στιγμές που πέρασε τηλεοπτικά, αλλά και τις εποχές που οι ηθοποιοί αμείβονταν με παχυλούς μισθούς. Τότε η διαφήμιση περνούσε μόνο από την τηλεόραση και ένα σίριαλ που έκανε νούμερα, απέφερε πάρα πολλά λεφτά στην παραγωγή.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι είχε υπάρξει σειρά που της απέφερε 1 εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο, άρα 4 εκατομμύρια το μήνα. Τα 12.000 ευρώ τότε είχαν μια πολύ μεγαλύτερη αξία σε σχέση με σήμερα που ούτως ή άλλως είναι ένας άπιαστος μισθός.

Η ίδια μπορεί να μην θέλησε να πει σε ποια σειρά έπαιρνε τόσα λεφτά, αλλά όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε ότι το Ντόλτσε Βίτα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

«Οι απολαβές ήταν πολύ μεγάλες τότε. Δηλαδή, εγώ είχα φτάσει, δεν θα πω σε ποιο σίριαλ, να παίρνω 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Δηλαδή, 4 εκατομμύρια τον μήνα.»

Η Χριστίνα Μαρκάτου ήταν μια περσόνα που την σημάδεψε και όχι μόνο γιατί είχε μια διαχρονική επιτυχία. Αλλά απέκτησε όμορφες αναμνήσεις από τα γυρίσματα.

«Είχαμε περάσει πολύ καλά στο Ντόλτσε Βίτα και κάναμε και τρέλες πολλές. Ήταν έξυπνα γραμμένο αυτό. Υπήρχαν κάποιες σκηνές, μία ειδικά που ήταν αδύνατον να την παίξουμε με την Κατιάνα από το γέλιο. Είναι μία που μου λέει πόσα βιβλία έχει και κάποια στιγμή μας έπιασε τέτοιο γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή. Η Κατιάνα είναι μια γλύκα. Είμαστε φίλες από τη σχολή.»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον έτερο χαρακτηριστικό της ρόλο, αυτόν της Μαντάμ Σουσού. Εξήγησε μάλιστα προς τιμήν της το γιατί δεν πήγε να δει την παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Στην τηλεόραση θυμάμαι με νοσταλγία τη Μαντάμ Σουσού μακράν. Τη λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα με τη Μαντάμ Σουσού. Όταν μου την πρότειναν είπα “Χριστέ μου σε ευχαριστώ!”. Που δεν ήθελα να κάνω και τηλεόραση. Τότε γενικά δεν θέλαμε. Δεν είδα τη φετινή Σουσού, δεν ήθελα. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πετάγομαι εγώ μέσα στη μέση, κάνει η Δήμητρα τη Σουσού, τι δουλειά έχω εγώ; Το θεώρησα χοντράδα να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού.»

Copy link
Powered by Social Snap