Αν και ηθοποιός, δεν «κάνει θέατρο»

Η σύντροφος του Νεϊμάρ κάνει twerk και… δεν βουτάει για πέναλτι [βίντεο]

31/07/18 • 18:17 | UPD 18/08/18 • 11:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο πάρτι γενεθλίων της το καταχάρηκε κάνοντας twerking η Μπρούνα Μαρκεζίνε. Μάλιστα, ανάρτησε κι ένα βίντεο όπου διάφοροι φίλοι της και του Νεϊμάρ δίνουν μικρά χτυπήματα στα οπίσθιά της.

Αν ήταν ο σύντροφός της στη θέση της, ίσως και να ζητούσε αντικανονικό μαρκάρισμα. Ίσως να έπεφτε στο έδαφος και να σφάδαζε από τον πόνο. Η Μπρούνα Μαρκεζίνε δεν έχει επηρεαστεί από τον Νεϊμάρ και στα γενέθλιά της γιόρτασε χορεύοντας με έναν χαρακτηριστικό βραζιλιάνικο τρόπο.

Φήμες λένε πως δεν έχει υπάρξει Βραζιλιάνα που να μην έχει χορέψει μόνο με τα οπίσθια της. Που να μην κάνει πάντα και παντού ένα σωστό twerk. Άλλωστε, οι Βραζιλιάνες φημίζονται για την πίσω πλευρά τους. Και η Μπρούνα δεν πάει πίσω.

Στο πάρτι γενεθλίων της, που θα τα γιορτάσει καλύτερα στις 4 Αυγούστου όταν και τα κλείνει τυπικά, το καταχάρηκε κάνοντας twerking. Μάλιστα, ανάρτησε κι ένα βίντεο όπου διάφοροι φίλοι της και του Νεϊμάρ δίνουν μικρά χτυπήματα στα οπίσθιά της. Άλλος μπορεί να ζήλευε ή να μην συμφωνούσε με αυτή την ανάρτηση. Ο Βραζιλιάνος ήταν και κουλ και γελούσε όσο η Μπρούνα Μαρκεζίνε έδινε το δικό της σόου.

Παρά το ότι η 23χρονη είναι ηθοποιός, δεν έκανε θέατρο σαν και του συντρόφου της.

DANÇA SÓ UM POUCO ELA 😍 #bruna23 @brumarquezine

A post shared by Bru 🐯 (@brubsdiiva) on

Λίγο μετά, ο Ney της έδειξε τα συναισθήματά του. Την αγκάλιασε και τη φίλησε ενώ οι καλεσμένοι της τραγουδούσαν το Χρόνια Πολλά και ετοιμαζόταν να σβήσει την τούρτα.

💙 #bruna23 @brumarquezine @neymarjr

A post shared by Bru 🐯 (@brubsdiiva) on

Copy link
Powered by Social Snap