Η πορεία της στη μόδα την αντάμειψε καλά

Μάρα Δαρμουσλή: «Από την ομορφιά μου απέκτησα 2 σπίτια» [βίντεο]

31/07/18 • 16:02 | UPD 31/07/18 • 16:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μάρα Δαρμουσλή ξέρει καλά ότι η πρώτη εντύπωση δεν αλλάζει εύκολα στην Ελλάδα. Ούσα πλέον πολύ έμπειρη στην διαχείριση της εικόνας της, αποδέχεται αυτό το γεγονός.

Ακούμε πάρα πολλές κοπέλες που έγιναν γνωστές μέσα από το χώρο της μόδας ή που πλάσαραν το σώμα τους με σκοπό να τους ανοίξει πόρτες, να λένε ότι θέλουν να δώσουν μιαν άλλη εικόνα και δεν θέλουν ο κόσμος να τις ταυτίζει με αυτό. Η Μάρα Δαρμουσλή είναι από τις λίγες που δεν αποποιείται της εικόνας που η ίδια έδωσε για τον εαυτό της όταν ξεκίνησε.

Το πρώην μοντέλο και μια από τις πιο αυθεντικά σέξι γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ, μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 για τη ζωή της σήμερα και εξήγησε ότι δεν θέλει να αποτινάξει αυτή την άποψη που έχει ο κόσμος για εκείνη. Άλλωστε, ήταν επιδίωξή της. Αυτό που μπορεί κανείς να κάνει είναι μόνο να συμπληρώνει και να πλαισιώνει. Δυστυχώς ή ευτυχώς το κοινό αρνείται να σε δει διαφορετικά αν τα πρώτα πράγματα που του δώσεις αφορούν την εξωτερική σου εμφάνιση.

Η Μάρα Δαρμουσλή το ξέρει καλά αυτό. Ούσα πλέον πολύ έμπειρη στην διαχείριση της εικόνας της, αποδέχεται αυτό το γεγονός.

«Δεν μπορώ να σου πω ότι αποτάσσομαι την ομορφιά μου. Από αυτό το πράγμα έζησα και έχω 2 σπίτια. Δεν παύει να είναι η εμφάνισή μου και το όνομά μου ένα προϊόν πλέον.

Το βράδυ όταν έσβηναν τα φώτα, υπήρχε ένα σώμα το οποίο υπέφερε από μία μόνιμη αίσθηση πείνας για όλα τα πράγματα στη ζωή. Μια αίσθηση αδυναμίας. Δεν μπορούσα να κάνω πράγματα που ήθελα στη ζωή μου, γιατί είχα μια μόνιμη εξάντληση. Θα μου πείτε γιατί κάνεις αυτό το πράγμα ενώ υποφέρεις; Ήξερα ότι δεν θα είναι για πάντα.»