Φανατικοί θαυμαστές της Bey και του Jay

Το ζεύγος Ομπάμα χορεύει στη συναυλία Μπιγιόνσε και Jay-Z [βίντεο]

30/07/18 • 12:14 | UPD 30/07/18 • 12:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Oι Ομπάμα έδωσαν το παρών στο Μέριλαντ, στο στάδιο FedExField και παρακολούθησαν τη συναυλία από τα επίσημα booth του σταδίου. Φυσικά μόλις έγιναν αντιληπτοί, τα κινητά στράφηκαν πάνω τους.

Με το πέρας της προεδρικής τους θητείας, το ζεύγος είναι αναγκασμένο βάσει νόμου να μείνει στην οικία αποχώρησης των Προέδρων. Δεν περνάει κι άσχημα πάντως. Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα ταξιδεύουν συνέχεια στη χώρα και αναπληρώνουν για όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν στην 8ετία τους. Χωρίς άγχος για τα πρωτόκολλα και τις τυπικότητες, το ρίχνουν έξω και χορεύουν με πάθος στη συναυλία της Μπιγιόνσε και του Jay-Z.

Τα δύο ζευγάρια ενώνονται με πολλά χρόνια φιλίας και τρέφουν απεριόριστο θαυμασμό ο ένας για τον άλλον. Η μεν Bey και ο Jay στήριζαν πάντοτε την προεδρία του Μπάρακ και τις δράσεις της Μισέλ. Η δε Μισέλ και ο Μπάρακ δεν έχαναν συναυλία τους και δεν σταματούσαν να μιλούν για την επιδραστικότητα της μουσικής τους.

Έτσι, οι Ομπάμα έδωσαν το παρών στο Μέριλαντ, στο στάδιο FedExField και παρακολούθησαν τη συναυλία από τα επίσημα booth του σταδίου. Φυσικά μόλις έγιναν αντιληπτοί, τα κινητά στράφηκαν πάνω τους. Όλοι οι θεατές γύρω τους έβαλαν μπρος τις κάμερες και τους τράβηξαν βίντεο και φωτογραφίες.

Οι Ομπάμα δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα και συνέχισαν να απολαμβάνουν τη συναυλία. Εκεί που χόρεψαν με πολύ πάθος ήταν στο τραγούδι του Jay-Z Niggas in Paris.

Copy link
Powered by Social Snap