Έξαλλος ο Ορλάντο Μπλουμ με θεατή στην παράστασή του

27/07/18 • 14:30 | UPD 27/07/18 • 14:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε μια από τις δύο παραστάσεις της χθεσινής μέρας, ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε διπλή παρατήρηση σε μια γυναίκα που επέμενε να βιντεοσκοπεί με το iPad της.

Έχουμε ακούσει αντίστοιχες αντιδράσεις στο παρελθόν από Έλληνες ηθοποιούς. Γιάννης Μπέζος, Γιώργος Κιμούλης κ.α. έχουν διακόψει παράσταση για να κάνουν παρατήρηση σε κάποιον ενοχλητικό θεατή. Τώρα μαθαίνουμε για τον Ορλάντο Μπλουμ ότι έγινε έξαλλος με μια γυναίκα που παρεμπόδιζε την καλή του απόδοση στην παράσταση Killer Joe.

Αυτή την περίοδο ο Ορλάντο εμφανίζεται στην παράσταση Killer Joe σε θέατρο του Λονδίνου, κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στην ταινία που πρωταγωνίστησε το 2011 ο Μάθιου ΜακΚόναχι.

Σε μια από τις δύο παραστάσεις της χθεσινής μέρας, ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε διπλή παρατήρηση σε μια γυναίκα που επέμενε να βιντεοσκοπεί με το iPad της. Και τις δύο φορές της μίλησε με αυστηρό τόνο, ενώ την δεύτερη χρησιμοποίησε και κακό λεξιλόγιο μπας και καταλάβει.

«Θέλω να βάλεις στην άκρη το iPad ΤΩΡΑ» είπε αρχικά ο 41χρονος ηθοποιός. Όταν είδε ότι δεν έπαιρνε από λόγια, επανήλθε. «Βάλε το γαμ… iPad στην άκρη. Θα περιμένω μέχρι να το κάνεις». Αρκετοί από το κοινό στήριξαν τον Μπλουμ που υπερέβη τον ρόλο τόσο έξαλλος και κατάφερε και πάλι να μπει στο πετσί του ρόλου.

Copy link
Powered by Social Snap