Να ενωθούν όλοι οι τραγουδιστές

Ο Τριαντάφυλλος προτείνει συναυλία για τους πληγέντες με όλες τις φίρμες

27/07/18 • 13:43 | UPD 27/07/18 • 13:43

Newsroom eleftherostypos.gr

Μέχρι στιγμής αρκετοί τραγουδιστές έχουν ανακοινώσει ότι έσοδα από συναυλίες τους θα πάνε στους πληγέντες. Όπως ο Αντώνης Ρέμος. Ο Τριαντάφυλλος ζητάει μια πιο ισχυρή έμπρακτη απόδειξη. Όλα τα μεγάλα ονόματα να τραγουδήσουν μαζί. 

Η ψυχολογική, οικονομική, ηθική βοήθεια που έχει προσφερθεί μέχρι στιγμής στους ανθρώπους που επέζησαν από τις πυρκαγιές είναι εντυπωσιακή και συγκινητική. Σίγουρα δεν μπορεί να σβήσει τον πόνο και τις σκληρές μνήμες, αλλά μπορεί να χαράξει ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Κάθε άνθρωπος ατομικά και συλλογικά έχει προσφέρει αυτό που μπορεί. Ο Τριαντάφυλλος ανήκει σε αυτούς και η πρότασή του είναι κάτι που πρέπει να συμβεί.

Με μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία στο Instagram, ο τραγουδιστής ζητάει απ΄όλες τις φίρμες του ελληνικού πενταγράμμου να ενωθούν για να πραγματοποιήσουν την πιο μεγαλειώδη συναυλία που έχει γίνει.

Μέχρι στιγμής βέβαια, αρκετοί τραγουδιστές έχουν ανακοινώσει ότι έσοδα από συναυλίες τους θα πάνε στους πληγέντες. Όπως ο Αντώνης Ρέμος. Ο Τριαντάφυλλος ζητάει μια πιο ισχυρή έμπρακτη απόδειξη. Όλα τα μεγάλα ονόματα να τραγουδήσουν μαζί.

«Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές στην Ελλάδα να δείξουμε ότι όταν λέμε ότι αγαπάμε τον κόσμο, τον αγαπάμε αληθινά όχι μόνο όταν του τα παίρνουμε και έρχεται να μας δει σε συναυλίες και σε club , ελάτε όλοι οι μεγάλοι να κάνουμε μια συναυλία στο ΟΑΚΑ για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έπαθαν αυτό το κακό και να ξανάχτισουμε τα σπίτια τους που τόσο άδικα χάθηκαν και να δώσουμε λίγη χαρά μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω τους συμπολίτες μας που χάθηκαν άδικα καλό παράδεισο σε αυτούς που χάθηκαν κουράγιο στις οικογένειες !!!

Ελάτε Λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι μου να σας δω ότι όταν λέτε ότι αγαπάτε τον κόσμο τον αγαπάτε και στα εύκολα και στα δύσκολα εάν κάποιος το δει αυτό παραγωγός οτιδήποτε ας ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει η συναυλία αυτή και όλα τα κανάλια να βοηθήσουν ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 ALPHA, epsilon, ΕΡΤ όλοι όλοι ελάτε λοιπόν από τον πιο μεγάλο τραγουδιστή μέχρι τον πιο μικρό ας βοηθήσουμε λίγο.»

Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές στην Ελλάδα να δείξουμε ότι όταν λεμε ότι αγαπαμε τον κόσμο τον αγαπαμε αληθινά όχι μόνο όταν του τα περνούμε και έρχεται να μας δει σε Συναυλιες και σε club , ελάτε όλοι οι μεγάλοι να κάνουμε μια συναυλία στο ΟΑΚΑ για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έπαθαν αυτό το κακό και να ξανάχτυσουμε τα σπίτια τους που τόσο άδικα χάθηκαν και να δώσουμε λίγη χαρά μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω τους συμπολίτες μας που χάθηκαν άδικα καλό παράδεισο σε αυτούς που χάθηκαν κουράγιο στις οικογένειες !!! Ελάτε Λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι μου να σας δω ότι όταν λέτε ότι αγαπάτε τον κόσμο τον αγαπάτε και στα εύκολα και στα δύσκολα εάν κάποιος το δει αυτό παραγωγός ότιδηποτε ας ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει η συναυλία αυτη και όλα τα κανάλια να βοηθήσουν Σκαι Αντ ALPHA epsilon ΕΡΤ όλοι όλοι ελάτε λοιπόν από τον πιο μεγάλο τραγουδιστή μέχρι τον πιο μικρό ας βοηθήσουμε λίγο

A post shared by Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou) on

Copy link
Powered by Social Snap