Κάνουν μαζί ελεύθερη πτώση

Ο Τομ Κρουζ «ρίχνει» τον Τζέιμς Κόρντεν από αεροπλάνο [βίντεο]

27/07/18 • 12:23 | UPD 27/07/18 • 12:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Τζέιμς Κόρντεν και Τομ Κρουζ μπήκαν στο αεροπλάνο, ανέβηκαν στα 30.000 πόδια και έπεσαν μαζί. Για τον Κόρντεν που δεν είχε εμπειρία, υπήρχε ένας ειδικός ενωμένος με ζώνη μαζί του.

Το Mission Impossible 6 κυκλοφορεί στους κινηματογράφους και ο Τομ Κρουζ αποδεικνύει ότι και στα 56 του παραμένει ένας τρομερός action ηθοποιός. Δείχνει επίσης ότι δεν φοβάται τίποτα. Συνεχίζει να κάνει μόνος του όλα τα δύσκολα stunts. Όντας πλέον έμπειρος σε αυτά, είπε να μάθει τα κόλπα και στον Τζέιμς Κόρντεν.

Ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός έδωσαν ραντεβού για τις ανάγκες του Late Late Show σε ένα μέρος στην Καλιφόρνια όπου υπάρχει μια μικρή βάση για τους extreme τύπους που θέλουν να κάνουν ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο. Φυσικά ο Τομ το έχει κάνει άλλες 4-5 φορές αυτό, ενώ ο Κόρντεν δεν το έχει κάνει ποτέ. Πολύ λογικά ο φόβος είχε φτάσει μέχρι το μεδούλι.

Ήταν όμως κάτι που ήθελε να κάνει. Έτσι, Τζέιμς Κόρντεν και Τομ Κρουζ μπήκαν στο αεροπλάνο, ανέβηκαν στα 30.000 πόδια και έπεσαν μαζί. Για τον Κόρντεν που δεν είχε εμπειρία, υπήρχε ένας ειδικός που το έχει κάνει αυτό 7.000 φορές στη ζωή του και ήταν ενωμένοι με μια ζώνη.

Από τη μία ο Κρουζ χόρευε στους αιθέρες κι από την άλλη ο Τζέιμς είχε μείνει ακίνητος και προσπαθούσε να συγκρατήσει τον φόβο του. Όταν όμως πάτησε έδαφος, τότε άρχισαν τα πανηγύρια. Μια αληθινή mission impossible είχε ολοκληρωθεί!