Τανιμανίδης και Μπόμπα βρίσκονται στη Ραφήνα για να βοηθήσουν

26/07/18 • 14:16 | UPD 26/07/18 • 14:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ακόμα δύο που συνεισφέρουν με αυτόν τον τρόπο. Προηγουμένως έχουν βρεθεί στις πληγείσες περιοχές ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Σάββας Πούμπουρας και αρκετοί ακόμα γνωστοί Έλληνες.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρισκόταν στη Σίφνο όπου και κοιτούσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο νησί. Όμως τα όσα έχουν συμβεί απαιτούν πανστρατιά. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έγιναν ακόμα δύο από τους διάσημους Έλληνες που έσπευσαν να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια στη Ραφήνα. 

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του βρίσκονται στην Αργυρά Ακτή σύμφωνα με την εκπομπή Splash του Epsilon και παρέχουν βοήθεια στις ένοπλες δυνάμεις και στις οργανώσεις που παλεύουν να μοιράσουν τον πακτωλό τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που κατέφτασαν χθες το πρωί στις πληγείσες περιοχές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ακόμα δύο που συνεισφέρουν με αυτόν τον τρόπο. Προηγουμένως έχουν βρεθεί από την αρχή σχεδόν ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Σάββας Πούμπουρας και αρκετοί ακόμα γνωστοί Έλληνες.

Copy link
Powered by Social Snap