«Προσεύχομαι για μια βροχή»

Η Μαρία Μενούνος στέλνει το δικό της μήνυμα στην Ελλάδα [εικόνα]

26/07/18 • 13:06 | UPD 26/07/18 • 13:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μαρία Μενούνος δε γινόταν να μείνει αμέτοχη σε όλη αυτή την καταστροφή και έστειλε τις προσευχές της στη χώρα μας και στους συγγενείς των νεκρών.

Άνθρωποι από κάθε μεριά του πλανήτη στέλνουν τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα, είτε με λόγια είτε με πράξεις και αναμφίβολα αυτό είναι τόσο σημαντικό και ελπιδοφόρο. Η Μαρία Μενούνος δε γινόταν να μείνει αμέτοχη σε όλη αυτή την καταστροφή και έστειλε τις προσευχές της στη χώρα μας και στους συγγενείς των νεκρών.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η παρουσιάστρια φοράει μια μπλούζα που αναγράφει Love Greece. Στη λεζάντα γράφει τα λόγια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο διάγγελμα που έβγαλε και ταυτόχρονα στέλνει την σκέψη της και προσεύχεται για μια βροχή που θα σβήσει μια και καλή τη φωτιά.

Όλα αυτά, η Μαρία Μενούνος τα γράφει στ΄αγγλικά. Μέχρι που φτάνει στο τέλος και κλείνει το μήνυμα της στα ελληνικά, λέγοντας πως έχει τους πληγέντες στην καρδιά της.

«Οι φωτιές έχουν καταστρέψει την Αθήνα. Οι άνθρωποι κολυμπούν για να σωθούν. «Η Ελλάδα θρηνεί και στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, κηρύσσουμε τριήμερο πένθος», είπε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας. Όμως δεν πρέπει να αφήνουμε το πένθος να μας καταβάλλει. Αυτές οι ώρες, είναι ώρες αγώνα, ενότητας, κουράγιου και προπαντός αλληλεγγύης. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με εκείνους που έχασαν τις ζωές τους, όσους έχουν πληγεί και τους γενναίους που μάχονται στη φωτιά. Προσεύχομαι για μια βροχή. Σας έχω στην καρδιά μου.»