Στενός φίλος και συνεργάτης της Χρύσας

Ταυτοποιήθηκε μια σορός για Σπηλιώτη-Τουρναβίτη σύμφωνα με τον Ζαχαρία Ρόχα

26/07/18 • 12:53 | UPD 26/07/18 • 14:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη να μίλησε για τρομερά ελάχιστες ελπίδες να ζει αυτός και η Χρύσα Σπηλιώτη, αλλά ο σκύλος τους ίσως αναπτερώσει τις πιθανότητες.

Την ώρα που οι ελπίδες για να είναι ζωντανοί εκείνη και ο σύζυγός της μοιάζουν πολύ λίγες και η πιθανότητα μικρή, συνέβη κάτι που αναπτέρωσε τα πάντα. Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης δεν έχουν δώσει ακόμα σημεία ζωής, αλλά έδωσε ο ένας από τους δύο σκύλους τους. 

Συμπληρώνονται πάνω από 48 ώρες από τη στιγμή που η Χρύσα και ο Δημήτρης κρίθηκαν ως αγνοούμενοι. Αυτό είναι το πρώτο και μοναδικό ως τώρα αισιόδοξο στοιχείο, μιας και η εύρεση των καμένων οχημάτων τους δεν κατάφερε να δώσει κάποια περαιτέρω ένδειξη για το αν είναι νεκροί ή ζωντανοί. Ή για το που βρίσκονται και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν.

Με τον αδερφό του Δημήτρη Τουρναβίτη να μιλάει χθες στο STAR και να έχει σχεδόν σιγουρέψει μέσα του πως η Χρύσα Σπηλιώτη και ο αδερφός του πέθαναν, η κατάσταση έμοιαζε να έχει πάει προς το οδυνηρό. Μέχρι που βρέθηκε ο ένας από τους δύο σκύλους τους, τους οποίους φέρονται να είχαν βάλει στα οχήματά τους όταν επιβιβάστηκαν να φύγουν.

Ήταν λίγο μετά τη συνομιλία τους με την μητέρα του Δημήτρη, που της είπαν «Άσε μας μαμά, φεύγουμε». Από εκείνο το σημείο και μετά αγνοείται η μοίρα τους. Ο ένας σκύλος τους βρέθηκε καμένος και νεκρός. Ο δεύτερος σκύλος τους βρέθηκε στην παραλία με εγκαύματα, περίμενε εκεί υπομονετικά. Η παρουσία του εκεί οδήγησε τους συγγενείς του ζευγαριού στην υπόθεση ότι βούτηξαν στο νερό και άρχισαν να κολυμπάνε μακριά από τη φωτιά. Κι από τη στιγμή που το DNA τους δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί με τις σορούς, το αισιόδοξο σενάριο παραμένει ζωντανό.

Update: Ταυτοποιήθηκε η μία σορός;

Πάνω που λέγαμε ότι η εύρεση του σκύλου ίσως αποτελέσει ένα αισιόδοξο στοιχείο, έρχεται ο ηθοποιός και φίλος της Χρύσας Σπηλιώτη, ο Ζαχαρίας Ρόχας να δώσει την είδηση. Ευρισκόμενος στην πρωινή εκπομπή του Alpha με τον Πέτρο Καρσιώτη και τη Βίκυ Χαντζή, ο ηθοποιός που ετοίμαζε μια παράσταση μαζί με τη Χρύσα Σπηλιώτη για το φθινόπωρο, είπε ότι μάλλον έχει ταυτοποιηθεί η μία σορός. Τόνισε βέβαια ότι οι πληροφορίες που παίρνει είναι πολύ συγκεχυμένες, αλλά νομίζει πως έχει υπάρξει ταυτοποίηση. Μέχρι πριν μία ώρα πάντως, ο αδερφός του Δημήτρη και η κόρη του Αλίκη αρνούνταν ότι έχει γίνει ταυτοποίηση.

Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης φέρεται να είναι αυτός που βρήκε το ένα σκυλί του ζεύγους. Ο Πίντζης είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook με το σκυλί και ένα t-shirt. Αμέσως τον ενημέρωσε η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη, η Αλίκη, ότι το σκυλί είναι της Χρύσας και του μπαμπά της, όπως και το μπλουζάκι.