Και ένα μέρος των εσόδων

Αντώνης Ρέμος: Στους πληγέντες η αμοιβή από τη συναυλία στο Nammos

25/07/18 • 18:38 | UPD 25/07/18 • 18:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορεί να συμβεί κανένα γεγονός διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε αυτό το κλίμα, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ότι οι δύο συναυλίες του, στο Nammos και στην Καβάλα, αναβάλλονται για άλλες ημερομηνίες.

Κάθε χρόνο καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τη συναυλία του στο Nammos και τα αμύθητα ποσά που κινούνται σε κάθε τραπέζι. Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα ευχόμαστε να ξοδευτούν άπειρα χρήματα εκεί. Ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε ότι η αμοιβή του για την καθιερωμένη συναυλία θα πάει στους πληγέντες, όπως κι ένα μεγάλο ποσό για από τα έσοδα.

Αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορεί να συμβεί κανένα γεγονός διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε αυτό το κλίμα, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ότι οι δύο συναυλίες του, στο Nammos και στην Καβάλα, αναβάλλονται για άλλες ημερομηνίες, μέχρι τουλάχιστον να απαλύνει κάπως ο χρόνος τον πόνο.

Για τη συναυλία στη Μύκονο δεν κατέστη εφικτό να γίνει πιο μετά κι έτσι στις 27 του Ιουλίου θα εμφανιστεί στον χώρο του Nammos. Μαζί με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης αποφάσισαν να δώσουν την αμοιβή του συν ένα ποσό από τα έσοδα στους λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Αναλυτικά ο Αντώνης Ρέμος έγραψε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο καθένας από εμάς, τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και τη συνείδηση του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο στην όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας.

Έτσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνής συναυλία στο Nammos της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 27/7 και εξ ολοκλήρου η δική μου αμοιβή καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειες αυτών. Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη μας συναυλία 29/7 στο φεστιβάλ του Δήμου Νέστου στην Καβάλα και θα ανακοινωθεί προσεχώς νέα ημερομηνία.
Καλή Δύναμη εύχομαι σε όλους.»

Διαβάστε ακόμα: Τουρκική εφημερίδα με πρωτοσέλιδο στα ελληνικά για τις πυρκαγιές

Διαβάστε ακόμα: Σελίδα για τους αγνοούμενους από τις πυρκαγιές στην Αττική από την google

Διαβάστε ακόμα: Το οικόπεδο στο Μάτι που έγινε πύρινος τάφος για 26 άτομα από τις πυρκαγιές

Διαβάστε ακόμα: Σοκ: Σεφ ανέβασε βίντεο με πυρκαγιές λίγο πριν καεί με την οικογένειά του

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται η τραγωδία στο Μάτι: Νεκροί πατέρας και αδερφό της 13χρονης που πήδηξε στο γκρεμό

Διαβάστε ακόμα: Οδοιπορικό του Εleftherostypos.gr στο Μάτι που χάθηκε για πάντα από την πυρκαγιά

Διαβάστε ακόμα: Amber Alert για τις δίδυμες που αγνοούνται από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Copy link
Powered by Social Snap