Η ευγνωμοσύνη του Χάρη Ρώμα προς τους πυροσβέστες

25/07/18 • 17:28 | UPD 25/07/18 • 17:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Ρώμας ακολούθησαν και μερικά τόσο άσχημα σχόλια που τον κατηγορούσαν ότι νοιάζεται για το σπίτι και δεν ασχολείται με τις ζωές που χάθηκαν.

Ανάμεσα στα θύματα των πυρκαγιών βρέθηκε και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα σωματικά, ενώ και το σπίτι του στην Κινέτα σώθηκε τελευταία στιγμή από την ολική καταστροφή. Ο ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει δημόσια όλους τους πυροσβέστες που έδωσαν μάχη για να σώσουν το σπιτικό του.

Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ο ηθοποιός έγραψε «Θέλω από το βάθος της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες που επιχείρησαν στη Κινέτα και έσωσαν τελευταία στιγμή το σπίτι μου. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

Την ανάρτηση ακολούθησαν και μερικά τόσο άσχημα σχόλια που τον κατηγορούσαν ότι νοιάζεται για το σπίτι και δεν ασχολείται με τις ζωές που χάθηκαν. Λες και όποιος νιώθει ευγνώμων που δεν καταστράφηκαν οι κόποι του, είναι αδιάφορος για τους ανθρώπους που πέθαναν. Λες και απαγορεύεται κάποιος να πονάει για πράγματα που έχουν συναισθηματική αξία για εκείνον και αντικατοπτρίζουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του.

Καλό είναι τέτοιες στιγμές να είμαστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέμε και γράφουμε και να μην κατηγορούμε άδικα ανθρώπους. Ειδικά όταν το μόνο μας κριτήριο είναι το τι αναρτούν στα social media. Δεν αντικατοπτρίζουν όλη την δράση και ζωή μας αυτά. Ούτε είναι κάποιος ανώτερος από τον άλλο και μπορεί να του κουνάει το δάχτυλο.

Διαβάστε ακόμα: Τουρκική εφημερίδα με πρωτοσέλιδο στα ελληνικά για τις πυρκαγιές

Διαβάστε ακόμα: Σελίδα για τους αγνοούμενους από τις πυρκαγιές στην Αττική από την google

Διαβάστε ακόμα: Το οικόπεδο στο Μάτι που έγινε πύρινος τάφος για 26 άτομα από τις πυρκαγιές

Διαβάστε ακόμα: Σοκ: Σεφ ανέβασε βίντεο με πυρκαγιές λίγο πριν καεί με την οικογένειά του

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται η τραγωδία στο Μάτι: Νεκροί πατέρας και αδερφό της 13χρονης που πήδηξε στο γκρεμό

Διαβάστε ακόμα: Οδοιπορικό του Εleftherostypos.gr στο Μάτι που χάθηκε για πάντα από την πυρκαγιά

Διαβάστε ακόμα: Amber Alert για τις δίδυμες που αγνοούνται από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Copy link
Powered by Social Snap