Όχι μόνο για την ελληνική καταστροφή

Η Άννα Βίσση για τις φωτιές: «Μαύρες οι σκέψεις όλων μας» [εικόνα]

24/07/18 • 18:01 | UPD 24/07/18 • 18:01

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Άννα Βίσση με την τοποθέτησή της στο Instagram αφιερώνει μερικές λέξεις στους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα και στις τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε όλο τον πλανήτη.

Η τραγωδία με τους 74 νεκρούς, τους τριπλάσιους τραυματίες και την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή είναι αντικείμενο συζήτησης, σκέψης και θλίψης για όλους τους Έλληνες. Ανάμεσά τους και η Άννα Βίσση, η οποία με την ανάρτηση της φρόντισε να υπενθυμίσει ότι μαίνονται πολλές τραγωδίες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Την ώρα που στη Σουηδία διανύουν τη χειρότερη περίοδο ξηρασίας και υπάρχουν 50 εστίες φωτιές, στο Λάος αγνοούνται άνθρωποι στις τεράστιες πλημμύρες, η Ελλάδα έχει δυστυχώς την μεγάλη καταμέτρηση σε νεκρούς ανθρώπους, νεκρά ζώα και νεκρή φύση εν γένει.

Η Άννα Βίσση με την τοποθέτησή της στο Instagram αφιερώνει μερικές λέξεις στους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα και στις τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε όλο τον πλανήτη.

«Κρίμα… μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών. Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές.»

Κρίμα… μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών.Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι αγνοούμενοι από τις πυρκαγιές στην Αττική [εικόνες]
Διαβάστε ακόμα: Πυρκαγιές στην Αττική, η επόμενη ημέρα: Τα καρέ της καταστροφής και της οδύνης
Διαβάστε ακόμα: «Το Μάτι δεν υπάρχει πια» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο Λιμανάκι: Το μονοπάτι που σκοτώθηκαν 25 άτομα από τις πυρκαγιές
Διαβάστε ακόμα: Η πυρκαγιά στην Κινέτα από το διάστημα – Εικόνες που κόβουν την ανάσα
Διαβάστε ακόμα: Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο Τσίπρας στο διάγγελμά του για τις πυρκαγιές
Διαβάστε ακόμα: Πυρκαγιές: Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους πυρόπληκτους
Διαβάστε ακόμα: Πού μπορούν να απευθυνθούν οι πυρόπληκτοι για βοήθεια