Τύφλα να έχει ο Σαμψών

Πρώην παίχτης του Big Brother τραβά όχημα με τα μαλλιά του στο Epsilon [βίντεο]

23/07/18 • 19:47 | UPD 23/07/18 • 19:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο πρώην παίχτης του Big Brother Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε ότι πριν 16-17 χρόνια είχε ανακαλύψει τη δύναμη της χαίτης του και συμμετέχει σε επιδείξεις όπου μετακινεί οχήματα μόνο με το μαλλί.

Επιστροφή στα μεσημεριανάδικα της περασμένης δεκαετίας για το Epsilon σήμερα το πρωί, αφού είδαμε κάτι που συνήθως έπαιζε σε εκπομπές τύπου Κους Κους και στην Τατιάνα. Εκείνοι έφερναν γνωστούς μασίστες που μετακινούσαν οχήματα με το κορμί τους, στο Splash έφεραν πρώην παίχτη του Big Brother. Ο Γιώργος Κατσαούνης επανεμφανίστηκε μετά από 6 χρόνια και έκανε κάτι εντυπωσιακό.

Τον γνωρίσαμε στο Big Brother του Alpha το 2011. Τότε είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό του Epsilon και μίλησε για τη ζωή του στη Μαντώ Γαστεράτου και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

«Τα έχω αφήσει πίσω όλα αυτά και είμαι μια χαρά, περνάω υπέροχα. Πέρασα ωραία τότε, το απόλαυσα και συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν ενδιαφέρθηκα ούτε για τα χρήματα ούτε για την προβολή μετά το παιχνίδι. Τώρα είμαι ελαιοχρωματιστής στη Λάρισα.»

Πριν απ΄αυτό όμως φρόντισε να τους αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Ο πρώην παίχτης του Big Brother αποκάλυψε ότι πριν 16-17 χρόνια είχε ανακαλύψει τη δύναμη της χαίτης του και συμμετέχει σε επιδείξεις όπου μετακινεί οχήματα μόνο με το μαλλί. Ούτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να ήταν.

Φυσικά η Μαντώ και ο Ραφαηλίδης έμειναν άναυδοι με αυτό που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης.