Γυρίζει την πλάτη επιδεικτικά

Το μπραζίλιαν μαγιό της Ζοζεφίν θα σου φτιάξει τη μέρα [εικόνα]

20/07/18 • 12:48 | UPD 20/07/18 • 12:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Φορώντας ένα μπραζίλιαν μαγιό, η Ζοζεφίν στέκεται σε μια πισίνα και ποζάρει με γυρισμένη πλάτη. Ο λόγος είναι σαφής. Για να καταλάβει και ο τελευταίος κακεντρεχής ότι μιλάμε για μια κοπέλα με τρομερά χαρίσματα.

Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το περνάει στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο. Κι από κει ανεβάζει τις πιο σέξι καλοκαιρινές της φωτογραφίες. Η Ζοζεφίν μας απασχολεί συχνά πυκνά με τις αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά αυτή τη φορά μιλάμε για μια από τις καλύτερες της. Μπαίνει με άνεση στο top-10 των πιο σέξι φωτογραφιών που μας έχουν προσφέρει οι Ελληνίδες ως τώρα.

Ακόμα περισσότερο η συγκεκριμένη φωτογραφία έρχεται να δείξει ξανά ότι όχι απλά δεν έχει κάτι άσχημο πάνω της, αλλά ότι έχει κάτι τόσο γήινο και όμορφο. Και αυτός που θέλει να εστιάσει σε κάτι αρνητικό ή σε ατέλειες, θα πρέπει να παιδευτεί πάρα πολύ για να βρει κάτι που να στέκει.

Φορώντας ένα μπραζίλιαν μαγιό, η Ζοζεφίν στέκεται σε μια πισίνα και ποζάρει με γυρισμένη πλάτη. Ο λόγος είναι σαφής. Για να καταλάβει και ο τελευταίος κακεντρεχής ότι μιλάμε για μια κοπέλα με τρομερά χαρίσματα. Και στο πρόσωπο και στο κορμί της. Φυσικά τα οπίσθια της είναι αυτά που πρωταγωνιστούν εδώ.

💦💘💦

A post shared by ⚡️Josephine⚡️ (@josephinewendel) on