Απολαυστική όσο δεν πάει η Ελένη

Τις φωτογραφίες της Φουρέιρα με μαγιό πρέπει να τις δεις [εικόνες]

20/07/18 • 12:27 | UPD 20/07/18 • 12:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις δύο φωτογραφίες της στο Instagram, η Φουρέιρα φοράει αυτό το ολόσωμο και αναμφίβολα τα γυμνασμένα και καλομαυρισμένα πόδια της είναι ένας μεγάλος πειρασμός.

Γράφαμε και χθες με αφορμή την Ιωάννα Τούνη ότι το 80’s μαγιό είναι και πάλι στη μόδα και κάνει σταδιακά βήματα για να κυριαρχήσει ακόμα περισσότερο στις προτιμήσεις. Όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Η Ελένη Φουρέιρα συνδυάζει εσχάτως την Ελλάδα με το εξωτερικό και κάνει μόδα το συγκεκριμένο είδος μαγιό.

Είναι η εποχή που η γυναίκα νιώθει πιο απελευθερωμένη, που περιποιείται περισσότερο την περιοχή του μπικίνι της και μπορεί να αφήσει ακάλυπτο μεγαλύτερο κομμάτι, κυρίως για να μαυρίσει. Έτσι, το ολόσωμο μαγιό, το λεγόμενο κορμάκι γυμναστικής γίνεται must. Περνάνε τα χρόνια και θεωρείται αρκετά ξεπερασμένο, μέχρι που κοπέλες όπως η Ελένη του ξαναδίνουν αξία.

Στις δύο φωτογραφίες της στο Instagram, η Φουρέιρα φοράει αυτό το ολόσωμο και αναμφίβολα τα γυμνασμένα και καλομαυρισμένα πόδια της είναι ένας μεγάλος πειρασμός. Σε μία φωτογραφία είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και με τη στάση της δίνει και μια χαρακτηριστική εικόνα των γλουτών της. Σφριγηλή, χυμώδης, μια κανονική σταρ.

Cover girl in 80s mood 📸… @instylegreece

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

🥝 all dressed up to stay on my couch …

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on