Όσο πιο διακριτικά τόσο το καλύτερο

Παντρεύεται η Νατάσσα Μποφίλιου – Η αναγγελία του γάμου [εικόνα]

19/07/18 • 13:20 | UPD 19/07/18 • 13:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Στην αναγγελία του γάμου που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες σήμερα, διαβάζουμε ότι η Νατάσσα Μποφίλιου και ο σύντροφός της θα έρθουν εις γάμου κοινωνία στο Χαϊδάρι Αττικής. 

Η ίδια έχει δηλώσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Κορτσέλη ότι είναι από τις πιο μεγάλες και η πιο διαφορετική απ΄όλες τις προηγούμενες. Γι΄αυτό και φρόντισε να την κρατήσει όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητα. Τώρα πια η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μπει στην τελική ευθεία για τον γάμο της μαζί του.

Ο φετινός Σεπτέμβριος θα μας απασχολήσει αρκετά με τους γάμους, αφού την 1η του μήνα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν ζευγάρι υπό την εκκλησία, ενώ στις 15 του μήνα η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης θα πάρουν σειρά.

Στην αναγγελία του γάμου που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες σήμερα, διαβάζουμε ότι η Νατάσσα Μποφίλιου και ο σύντροφός της θα έρθουν εις γάμου κοινωνία στο Χαϊδάρι Αττικής.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ξεκίνησε η συνεργασία της τραγουδίστριας με την Feelgood και είναι μαζί κοντά τρία χρόνια. Μάλιστα, τα τελευταία δύο συγκατοικούν μαζί στην Καλλιθέα. Σε παλιότερη συνέντευξή της η Μποφίλιου έχει πει για τον Χρήστο «Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα.»

Ο γάμος θα τελεστεί ακριβώς μετά την καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσας.