Μην προκαλείς τέτοιο κορμί

Η Κάντις Σουάνπολ κλείνει τα στόματα με τη γυμνή της φωτογραφία

19/07/18 • 12:52 | UPD 19/07/18 • 12:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Με τη γυμνή της φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram και με τα οπίσθια της να παραμένουν στην ίδια εντυπωσιακή κατάσταση, η Κάντις Σουάνπολ έδειξε ότι είναι ακόμα και τώρα μια από τις κορυφαίες.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι από γέννα σε γέννα. Πρώτα ήρθε ο ένας γιος και στο τέλος Ιουνίου ήρθε και ο δεύτερος. Κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης η Κάντις Σουάνπολ δέχτηκε κάπως σκληρά σχόλια επειδή έδειχνε την κοιλιά της στην παραλία. Μετά ακολούθησαν αντίστοιχα σχόλια για το σώμα της μετά τη γέννα. Δεν ήθελε και πολύ για να δείξει τι διαθέτει.

Το να τα βάλεις με ένα μοντέλο της Victoria’s Secret δεν είναι και η πιο σοφή επιλογή. Όσες γέννες κι αν έχει κάνει. Δεν θες με τίποτα να το προκαλέσεις, γιατί στο τέλος εσύ θα βγεις ο χαμένος. Τουλάχιστον στην περίπτωση της Σουάνπολ οι χαμένοι ήταν ταυτόχρονα και κερδισμένοι.

Με τη γυμνή της φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram και με τα οπίσθια της να παραμένουν στην ίδια εντυπωσιακή κατάσταση, η Κάντις Σουάνπολ έδειξε σε όσους την χλεύασαν ότι μπορεί να θεωρείται ακόμα και τώρα μια από τις κορυφαίες. Ένα top model από το πολύ πάνω ράφι.

Αυτοί που την σχολίασαν αρνητικά ηττήθηκαν κατά κράτος, αλλά είχαν και την ευκαιρία να δουν το γυμνό σώμα της Κάντις.

🤳

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on