Δεν άντεξε η Αποστολία

Η αντίδρασή της Αποστολίας Ζώη σε θαμώνα που της έκανε χειρονομία [βίντεο]

18/07/18 • 14:06 | UPD 20/07/18 • 16:25

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής της ήταν δύσκολα γιατί έχασε τους γονείς της, με τη μητέρα της να πεθαίνει το 2013 και τον πατέρα της μόλις τον περασμένο Γενάρη. Γι΄αυτό κιόλας ο έρωτας είναι κάτι που δεν μπορεί να βάλει στη ζωή της τώρα η Αποστολία Ζώη.

Μπορεί να μιλάμε για καλοκαίρι, άρα οι τηλεοπτικοί κανόνες να είναι λίγο πιο χαλαροί, αλλά τα δύο πρωινά, του ΑΝΤ1 και του Epsilon, κοντράρονται και αντιγράφουν το ένα το άλλο. Έτσι, ενώ είδαμε την Αποστολία Ζώη στην εκπομπή της περασμένης Παρασκευής στο Splash του Epsilon, την είδαμε να δίνει συνέντευξη σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Αποστολία που τα τελευταία δύο χρόνια έχει επανέλθει στους ρυθμούς που είχε όταν πρωτοξεκίνησε το τραγούδι, μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις της γενικά, το restart της ζωής της και για πράγματα που έχει να θυμάται απ΄αυτή την πορεία της στο τραγούδι.

Φέτος θα κάνει το πρώτο της βήμα σε θεατρικό επίπεδο στην παράσταση Ζητείται Ψεύτης και με αφορμή αυτό αποκάλυψε πολλά πράγματα για τη ζωή και την κοσμοθεωρία της. Τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής της ήταν δύσκολα γιατί έχασε τους γονείς της, με τη μητέρα της να πεθαίνει το 2013 και τον πατέρα της μόλις τον περασμένο Γενάρη. Γι΄αυτό κιόλας ο έρωτας είναι κάτι που δεν μπορεί να βάλει στη ζωή της τώρα η Αποστολία Ζώη.

«Ο έρωτας είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Εμένα όταν μου συμβαίνει αισθάνομαι να αιωρούμαι. Να είμαι περίπου ένα μέτρο πάνω από τη γη. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή, επειδή έχει περάσει ένα τρένο από πάνω μου και επειδή τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής μου ήταν αρκετά δύσκολα, μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είναι όλο ένα restart για εμένα. Στήνω τη ζωή μου πλέον χωρίς γονείς και είναι όλο αυτό με μια πολύ μεγάλη προσοχή και δυσκολία για εμένα. Καταρχήν στο να φέρω ισορροπίες σε εμένα.

Έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Γενικώς ήταν σοβαρές οι σχέσεις μου. Δεν θα ήμασταν όμως ευτυχισμένοι και το κατάλαβα νωρίτερα. Οπότε δεν το τόλμησα. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχεις έναν σύντροφο και να τον κρατήσεις, όχι να χωρίσεις. Εγώ τουλάχιστον που έχω σχέσεις μακροχρόνιες, είναι απώλεια, γιατί τον άλλον τον έχεις στη ζωή σου πάρα πολύ καιρό κι όταν του δίνεις βάση, έτσι όπως εγώ θέλω τουλάχιστον ιδανικά τη σχέση, είναι απώλεια. Δυστυχώς είναι ένας μικρός θάνατος

Όσο για τον αγενή θαμώνα που της έκανε χειρονομίες σε ένα νυχτερινό κέντρο, η Αποστολία Ζώη περιέγραψε με χιούμορ την αντίδρασή της.

«Ήταν ένας πάρα πολύ αγενής κάποια στιγμή όταν ήμουν στη σκηνή και τραγουδούσα και μου έκανε μια χειρονομία. Ήταν αυτό που ξεπερνά ο άλλος το όριο. Την πρώτη φορά κράτησα την υπομονή μου και τη δεύτερη, ε την τρίτη φορά γυρνάω παίρνω το μικρόφωνο και του το έφερα στο κεφάλι. Σέκος!»