Τον «γλέντησε» κανονικά η ηθοποιός

Η Ντεμί Μουρ σατιρίζει τον Μπρους Γουίλις ενώπιον του

18/07/18 • 13:37 | UPD 18/07/18 • 13:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο σόου που γυρίστηκε στο Comedy Central με κεντρικό πρόσωπο τον Μπρους Γουίλις, η Ντεμί Μουρ έδωσε το παρών και είχε αρκετά να πει για τη συμβίωσή της με τον ηθοποιό.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για 13 χρόνια, από το 1987 μέχρι το 2000. Σε αυτά τα 13 χρόνια απέκτησαν 3 κόρες, την Ράμερ, την Σκάουτ και την Ταλούλα. Οπότε η Ντεμί Μουρ θα έχει να διηγηθεί πολλές ιστορίες από τη ζωή της με τον Μπρους Γουίλις. Πολλές απ΄αυτές χρησιμοποίησε σε ένα σόου που έγινε προς τιμήν του ηθοποιού. Όλες σατίριζαν και πίκαραν τον πρώην σύζυγό της.

Οι δυο τους φυσικά έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Όχι μόνο τώρα που έχουν περάσει 18 χρόνια. Αλλά από την πρώτη στιγμή μετά τον χωρισμό. Και για χάρη των παιδιών τους, αλλά και γιατί δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν πραγματικά.

Επομένως, στο σόου που γυρίστηκε στο Comedy Central με κεντρικό πρόσωπο τον Μπρους Γουίλις, η Ντεμί Μουρ έδωσε το παρών και είχε αρκετά να πει για τη συμβίωσή της με τον ηθοποιό. Όπως ότι στις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση της Ράμερ, ξυπνούσαν τα βράδια και ο Μπρους της πρόσφερε χίλια δολάρια για να αναλάβει εκείνη την αλλαγή πάνας.

Δεν δίστασε να τον τρολάρει και για την επαγγελματική του πορεία. Αναφερόμενη στην ατάκα του ότι το διαζύγιο τους ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής του, η Ντεμί είχε έτοιμη απάντηση. «Μπρους μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου. Είχες πολύ μεγαλύτερες αποτυχίες. Το Planet Hollywood, το Hudson Hawk.»

Τα καλύτερα της όμως ήταν αυτό για την Έκτη Αίσθηση και το Die Hard. «Ο γάμος μας ήταν σαν την 6η Αίσθηση. Ήσουν πτώμα όλη την ώρα» και «Ήμασταν μαζί στα πρώτα τρία Die Hard. Κάτι που βγάζει νόημα, μιας και τα επόμενα δύο ήταν χάλια».