Άγγελος Διονυσίου: Έχω παράπονο, δεν συναντήθηκα με τον πατέρα μου στην πίστα

18/07/18 • 10:10 | UPD 18/07/18 • 10:10

Newsroom eleftherostypos.gr

Με συγκινητικά λόγια μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου για τον θρύλο του ελληνικού τραγουδιού, τον πατέρα του, Στράτο και την σχέση τους.

Με συγκινητικά λόγια μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου για τον θρύλο του ελληνικού τραγουδιού, τον πατέρα του, Στράτο και την σχέση τους.

Ο γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου που παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΡΤ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πατέρα του, τον Στράτο Διονυσίου, αποκαλύπτοντας πως το παράπονο του είναι ότι δεν συναντήθηκαν ποτέ στην πίστα.

«Το παράπονό μου ήταν ότι με τον πατέρα μου δεν συναντηθήκαμε ποτέ στην πίστα. Ήταν να το κάναμε αλλά δεν το προλάβαμε… Συναντηθήκαμε δισκογραφικά και τηλεοπτικά, αλλά ποτέ στην πίστα! Ο πατέρας μου με συμβούλευε να κάνω ότι γουστάρω και να μην ασχολούμαι με άλλους. Δεν θα κοιτάς τι κάνει ο άλλος μου έλεγε και αν έχεις κάποιον θαυμασμό για κάποιον άλλο, να κοιτάς να τον ξεπεράσεις και να μην τον ζηλεύεις!

Νοσταλγώ τον χρόνο και τις στιγμές που περνούσα με τον πατέρα μου Στράτο! Δεν έχω ξεπεράσει ποτέ την απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω δίπλα μου 24ώρες το 24ωρο. Ακούω τα τραγούδια του. Σκέφτομαι ότι είναι σε ένα ταξίδι και θα γυρίσει για να είναι ο πόνος πιο λίγος. Τον ακούω παντού. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Δεν επιτρέπεται να είσαι λαϊκός τραγουδιστής και να μην έχει στο πρόγραμμα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου!», εξομολογήθηκε.