Βραβείο πιο σέξι ανάρτησης στο Instagram

Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram ανήκει στη Φαίη Σκορδά

17/07/18 • 20:46 | UPD 17/07/18 • 20:46

Newsroom eleftherostypos.gr

Με ένα μαύρο μπικίνι πόζαρε όρθια η Φαίη Σκορδά και δεν γίνεται να μην περάσεις κανένα δεκάλεπτο κοιτώντας τα πόδια της. Όχι το ίδιο σημείο. Απλώς τόσο θα χρειαστείς μέχρι να πας από πάνω προς τα κάτω. 

Έχουμε αποθεώσει τη Μαρία Κορινθίου. Έχουμε μιλήσει για τη Βίκυ Κάβουρα. Τη Νικολέττα Ράλλη. Αλλά δεν έχουν καταναλωθεί αρκετές λέξεις για να περιγράψουν τη Φαίη Σκορδά. Οποιαδήποτε αβλεψία ήρθε η στιγμή για να διορθωθεί. Το διεκδίκησε και το κέρδισε η ίδια με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο.

Ό,τι κι αν έχεις δει μέχρι τώρα από Ελληνίδα σελέμπριτι ξέχασε το. Όχι, δεν σου ανεβάζουμε τις προσδοκίες. Όσο κι αν τις ανεβάσουμε, τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει γι΄αυτό που θα δεις από τη Φαίη. Γι΄αυτό θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό.

Μετά το πέρας της εκπομπής της, οι μόνες φωτογραφίες που αναρτά η Φαίη Σκορδά είναι για να προωθήσει κάποιο brand. Τον τελευταίο καιρό το κάνει αποκλειστικά για μαγιό. Έτσι και τώρα. Με ένα μαύρο μπικίνι πόζαρε όρθια και δεν γίνεται να μην περάσεις κανένα δεκάλεπτο κοιτώντας τα πόδια της. Όχι το ίδιο σημείο. Απλώς τόσο θα χρειαστείς μέχρι να πας από πάνω προς τα κάτω.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ρετουσάρισμα έχει υποστεί η φωτογραφία, αλλά μιλάμε για τη Φαίη. Το πιο πιθανό είναι να την πετύχεις σε μια παραλία και να δεις ακριβώς το ίδιο πράγμα. Βασίλισσα του καλοκαιριού μέχρι στιγμής.