Ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα

Η Ειρήνη Ψυχράμη για την διάλυση των Hi-5 και τις σχέσεις τους [βίντεο]

17/07/18 • 19:43 | UPD 17/07/18 • 19:43

Newsroom eleftherostypos.gr

Διαφορετικά «θέλω» από τις 5 κοπέλες και λάθος επιλογές της δισκογραφικής έφεραν τη διάλυση των Hi-5 σύμφωνα με την Ειρήνη Ψυχράμη.

Τη φετινή χρονιά την είδαμε να δοκιμάζεται σε μια κωμική παράσταση με τον Λάμπρο Φισφή, τον Ζήση Ρούμπο, τον Μιχάλη Μαθιουδάκη και φυσικά τον Γιάννη Σαρακατσάνη που υπογράφει το έργο. Τώρα η Ειρήνη Ψυχράμη παίζει στη Μαντάμ Σουσού και εν μέσω περιοδείας βρήκε λίγο χρόνο να μιλήσει και για το παρελθόν της, δηλαδή τις Hi-5 και το γιατί έσπασε το συγκρότημα τόσο γρήγορα.

Μιλώντας στο πρωινό του Epsilon, το Splash με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, η Ειρήνη εξήγησε ότι το συγκρότημα διαλύθηκε κυρίως λόγω των επιλογών της εταιρείας τους. Έχοντας βγει από ένα ριάλιτι στην ουσία, ήταν εμφανές πως στόχος ήταν το γρήγορο χρήμα και όχι η μακροημέρευση τους.

Στην πορεία εμφανίστηκαν και διαφορετικά «θέλω» από τις 5 κοπέλες. Η κάθε μία είχε διαφορετική μουσική παιδεία και ήθελε να υποστηρίξει κάτι διαφορετικό. Αυτά ήταν και τα χαρακτηριστικά που εντόπισε η Ειρήνη Ψυχράμη στις δηλώσεις της.

«Δεν μου λείπουν οι Hi-5. Το έζησα. Ήταν πάρα πολύ ωραία τρία χρόνια με τα κορίτσια. Ήμουν μικρούλα. Ήταν μια εμπειρία φανταστική, αλλά μεγαλώνοντας θέλεις άλλα πράγματα. Δεν άλλαξε η ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι με το που βγήκαμε στην πρώτη συναυλία, εκεί πάθαμε σοκ, που ξαφνικά ο κόσμος μας ήξερε, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία επαφή. Μετά από αυτό, επειδή ήθελα να κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα, πήρα έναν διαφορετικό δρόμο και ξεκίνησα από την αρχή. Όπου πήγαινα έκανα οντισιόν.

Η διάλυση των Hi-5 ήρθε με το κλείσιμο της εταιρίας. Οπότε κι εμείς έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση. Αν θα συνεχίσουμε σε κάποια άλλη εταιρεία ή θα το διαλύσουμε. Δεν θέλαμε να συνεχίσουμε όλες λοιπόν. Κάποιες ήθελαν να κάνουν σόλο καριέρα, άλλες καθόλου, οπότε είπαμε ας το διαλύσουμε. Μωρέ το είχαμε χορτάσει. Μιλάω κυρίως με τη Shaya και τη Μαρλέν, με τη Νάνσυ πιο αραιά, με τη Φρόσω δεν μιλάμε.

Δεν είδα την Shaya στο Πάμε Πακέτο, αλλά μου το είπαν. Διαφωνούσε ο Νίκος Μουρατίδης γενικώς με την τακτική της εταιρείας, είχαν έρθει πολλές φορές σε κόντρα. Ο Νίκος το είχε αλλιώς ονειρευτεί και σχεδιάσει. Συμφωνούσα μαζί του. Διαφωνούσε γιατί ήθελε να βγούμε αυτό που ήμασταν. Πέντε φρέσκα κορίτσια, τα οποία είναι γήινα, όχι κάτι άπιαστο. Δεν υπήρχε χώρος και χρόνος. Αποφάσιζαν άλλοι για εσένα, για το τι θα βάλεις, ήταν όλα σε κουτί, δεν έπαιρνες αποφάσεις εσύ για εσένα.

Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτερα όσον αφορά στα τραγούδια, το ντύσιμο μας,. Δεν το είχαν προσέξει τόσο πολύ. Ήταν τσαπατσούλικο για μένα. Έγινε πολύ γρήγορα, δεν τους ενδιέφερε να κρατήσει και πάρα πολύ. Τους ενδιέφερε το γρήγορο χρήμα, να γίνει ένας χαμός και μετά αυτό το αφήσανε. Γιατί αν το ήθελαν, θα το είχαν κρατήσει με κάποιο τρόπο.»