Ξανά και ξανά η Emily

Άλλο ένα μπραζίλιαν μαγιό για την Emily Ratajkowski [εικόνες]

17/07/18 • 18:22 | UPD 17/07/18 • 18:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί στα γήπεδα της Ρωσίας να μην έθελξε ποτέ με την απόδοσή της η Βραζιλία, αλλά στο κορμί της Emily Ratajkowski παίζει jogo bonito, αφού φοράει μόνο μπραζίλιαν μαγιό.

Στο Μουντιάλ που μόλις ολοκληρώθηκε, η Βραζιλία αποκλείστηκε ξανά πριν τον τελικό και μάλιστα στους 8. Αποτυχία για τους στόχους της. Μπορεί στα γήπεδα της Ρωσίας να μην έθελξε ποτέ με την απόδοσή της, αλλά στο κορμί της Emily Ratajkowski παίζει jogo bonito. Ξέρουμε ότι ακούγεται άκυρο αυτό, αλλά αν σου πούμε ότι φόρεσε ξανά ένα καυτό μπραζίλιαν, θα καταλάβεις τη σύνδεση.

Δεν είναι κάτι καινοφανές. Άλλωστε, σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες για την κυριαρχία του μπραζίλιαν στις επιλογές της Emily για την παραλία. Επιλέγει αποκλειστικά τέτοιο είδος μαγιό και κάθε φορά είναι σα να την βλέπουμε για πρώτη φορά. Ποτέ δεν μπορείς να χορτάσεις από την Emily.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram, το μαύρο μπραζίλιαν δεν είναι το μικροσκοπικό όσο άλλες φορές, αλλά η Emily Ratakowski έχει φροντίσει να του δώσει μιαν άλλη διάσταση. Πώς; Μα τοποθετώντας το πιο εσωτερικά. Γιατί τα καλύτερα οπίσθια που αντίκρυσε ο ανδρικός πληθυσμός δεν φαίνονται ποτέ λίγο και ποτέ εντελώς. Βρίσκονται ακριβώς στο μεταίχμιο.

Κι όταν η θέαση της πίσω κίνησης έρχεται με μια πλάγια πόζα όπου το μαλλί τις ανεμίζει και τρόπον τινά «σκίζει» τις γωνίες των ματιών της, τότε μιλάμε για παράδεισο και ουτοπία.

Swami’s 🖤@inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on