Στα «μαχαίρια» Τζούλια και Μιχάλης μετά το Power of Love: Χώρισαν και «αλληλοκαρφώνονται»

16/07/18 • 20:06 | UPD 16/07/18 • 20:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν πρόλαβαν να βγουν από το Power of Love και χώρισαν. Ο λόγος για την Τζούλια και τον Μιχάλη που φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη σχέση τους μετά την έξοδό τους από το ριάλιτι.

Δεν πρόλαβαν να βγουν από το Power of Love και χώρισαν. Ο λόγος για την Τζούλια και τον Μιχάλη που φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη σχέση τους μετά την έξοδό τους από το ριάλιτι.

Μιλώντας στο gossip-tv.gr ο Μιχάλης αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με την Τζούλια λέγοντας:

«Με τη Τζούλια μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον από την πλευρά μου -και λέω από την πλευρά μου- γιατί μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό μου, ήταν κάτι πολύ όμορφο, πολύ δυνατό, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό και έξω από το παιχνίδι γι’ αυτό και επέλεξα να παραμείνω στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και να μην πάω να δω τους γονείς μου. Τελειώνοντας όμως το παιχνίδι αντίκρισα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις , γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι. Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί».

Από την πλευρά της η Τζούλια δεν άφησε τις δηλώσεις ασχολίαστες αναφέροντας πως: «το ότι δεν μιλάω και δεν δίνω απαντήσεις δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε «άλλοι» ισχύουν κιόλας. Να μάθετε να ακούτε και τις δύο πλευρές πριν κρίνεται…».