Η Κόνι Μεταξά δείχνει περήφανα τις ατέλειες στο σώμα της [εικόνα]

16/07/18 • 17:52 | UPD 16/07/18 • 17:53

Newsroom eleftherostypos.gr

«Πώς γίνεται να μην έχεις κυτταρίτιδα; Τί τρως τέλος πάντων;» ρώτησε την Κόνι Μεταξά κι εκείνη είχε έτοιμη την απάντηση. Ανάρτησε μια φωτογραφία της με μαγιό με πλάτη γυρισμένη

Το Instagram εγκαινίασε ένα νέο feature στα stories του, την ερώτηση. Όπως είχε συμβεί και με το poll, έτσι και τώρα όλοι οι διάσημοι είπαν να δώσουν το λόγο στους ακόλουθους τους και να δεχτούν τις ερωτήσεις μέσα απ΄αυτό το πλαίσιο. Η Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε για πολλά και απάντησε σε όλα με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει δεχτεί πολλά προσβλητικά σχόλια στο Instagram. Το ίδιο και η φίλη της η Ζοζεφίν. Εδώ και πολύ καιρό η Κόνι έχει πάρει απόφαση να μην τα αφήνει αναπάντητα και να κλείνει τα κακεντρεχή στόματα. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε κάποιο τέτοιο σχόλιο, αλλά η ερώτηση μιας κοπέλας.

«Πώς γίνεται να μην έχεις κυτταρίτιδα; Τί τρως τέλος πάντων;» ρώτησε την Κόνι Μεταξά κι εκείνη είχε έτοιμη την απάντηση. Ανάρτησε μια φωτογραφία της με μαγιό, όπου είναι με πλάτη γυρισμένη και φαίνεται η κυτταρίτιδα στους γλουτούς της. «ΕΧΩ» απάντησε με σαφήνεια και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δείξει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόνι προβαίνει σε τέτοια ανάρτηση. Πριν μερικούς μήνες είχε κάνει ξανά το ίδιο και γενικώς θέλει να λειτουργεί με δυναμισμό και να δίνει ένα παράδειγμα στις κοπέλες που μπορεί να νιώθουν άβολα με κάτι τόσο απλό όσο η κυτταρίτιδα. Και γι΄αυτό δεν μπορείς παρά να στηρίξεις τέτοιες κινήσεις.