Πόζαραν για πρώτη φορά όλοι μαζί

Τα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας από τη βάφτιση του Πρίγκιπα Λούις

16/07/18 • 13:21 | UPD 16/07/18 • 13:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Η βάφτιση του Πρίγκιπα Λούις ήταν η πρώτη φορά από τη γέννησή του που έκαναν κοινή εμφάνιση ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Δούκισσα Κέιτ και τα τρία τους παιδιά μαζί.

Μια βδομάδα μετά τη βάφτιση του Πρίγκιπα Λούις, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις οικογενειακές φωτογραφίες του Ουίλιαμ και της Κέιτ μαζί με τα τρία τους παιδιά και φυσικά τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Ο φωτογράφος Ματ Χολιόουκ ήταν αυτός που τράβηξε τα πορτρέτα της οικογένειας και μίλησε στο BBC για την παρουσία του στην βασιλική κατοικία. «Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι και με τόσο καλή διάθεση. Ήταν μια πραγματική απόλαυση.»

Ο Κάρολος, η Καμίλα, ο Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και τα αδέρφια της Κέιτ, η Πίπα και ο Τζέιμς πόζαραν για τον φακό. Μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ απουσίαζε.

Η βάφτιση του Πρίγκιπα Λούις ήταν η πρώτη φορά από τη γέννησή του που έκαναν κοινή εμφάνιση ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Δούκισσα Κέιτ και τα τρία τους παιδιά μαζί. Μάλιστα, η Κέιτ αστειεύτηκε με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντερμπέρι Τζάστιν Γουέλμπι, λέγοντας του για τον Λούις «είναι τόσο ήρεμος, ελπίζω να μείνει έτσι».