«Ασπρόμαυρη» Ρία Αντωνίου

Η Ρία Αντωνίου μένει τόπλες και σε παρασύρει σαν άλλη Σειρήνα [εικόνες]

16/07/18 • 11:37 | UPD 16/07/18 • 11:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Στη μία φωτογραφία η Ρία Αντωνίου κοιτάζει με ένα απόλυτα σαγηνευτικό βλέμμα και στην άλλη κρατάει με τα χέρια της το γυμνό της στήθος και μοιάζει να σε προσκαλεί σαν Σειρήνα.

Το φετινό καλοκαίρι έχουμε χορτάσει από διάσημες κυρίες εσωτερικού και εξωτερικού που μένουν γυμνές, ημίγυμνες, φοράνε μικροσκοπικά μπικίνι και γενικά είναι αποκαλυπτικές. Υπάρχει όμως και μια έλλειψη. Η Ρία Αντωνίου δεν μας απασχολεί στο βαθμό που θα ήταν το ιδανικό. Κι αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να δεις τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε.

Δύο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος παρατηρώντας τις αναρτήσεις της. Πρώτον, ότι η Ρία, αν και κινείται σε μεσογειακές χώρες, συνδυάζει περισσότερο τα βόρεια χαρακτηριστικά των μεσογειακών χωρών. Δεν είναι δηλαδή μια Ιταλίδα του νότου. Είναι πιο πολύ Γενοβέζα, Μιλανέζα κτλ. Όχι μόνο γιατί δεν είναι πιο μελαχρινή στο δέρμα. Αλλά γιατί διαθέτει αυτή τη φινέτσα, αυτή τη μελαγχολική σεξουαλικότητα που είχαν οι παλιές σταρ της Cinecitta.

Το δεύτερο που θα καταλάβεις είναι ότι η παρουσία της πρέπει να γίνει πιο συχνή. Όχι μόνο ινσταγκραμικά. Αλλά και σε άλλους τομείς. Προς το παρόν μπορείς μόνο να απολαύσεις τις δύο λήψεις όπου ποζάρει φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο. Στη μία φωτογραφία η Ρία Αντωνίου κοιτάζει με ένα απόλυτα σαγηνευτικό βλέμμα και στην άλλη κρατάει με τα χέρια της το γυμνό της στήθος και μοιάζει να σε προσκαλεί σαν Σειρήνα.

Black n White

A post shared by ria antoniou (@riaantonioy) on

🌕🌗🌖🌑🌒🌎🌏🌍

A post shared by ria antoniou (@riaantonioy) on