«Αναστάτωσε» τη Σκόπελο με το μπικίνι της η Νάταλι Κάκκαβα [εικόνα]

14/07/18 • 19:27 | UPD 14/07/18 • 19:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Η γνωστή παρουσιάστρια διαθέτει κορμάρα μετά από δύο εγκυμοσύνες. Αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στη Σκόπελο με την οικογένειά της και «ανέβασε» φωτογραφία της με μπικίνι μαγιό στο instagram η Νάταλι Κακκαβά.

Η γνωστή παρουσιάστρια διαθέτει κορμάρα μετά από δύο εγκυμοσύνες. Αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στη Σκόπελο με την οικογένειά της και «ανέβασε» φωτογραφία της με μπικίνι μαγιό στο instagram η  Νάταλι Κάκκαβα.

«Ήρθαμε κι εμείς διακοπές…Στην πανέμορφη Σκόπελο.. Τι κι αν η ησυχία και ο ρομαντισμός είναι μια άγνωστη πλέον λέξη για μας( έχουμε μαζί μας 13 παιδιά), τι κι αν δεν προλαβαίνουμε να καθίσουμε 5 λεπτά στην ξαπλώστρα( το ‘μαμά ‘ ακούγεται dolby souround ασταμάτητα), εγώ τη φωτογραφία μου στα βοτσαλάκια θα τη βγάλω… Και ναι νιώθω ευλογημένη γιατί πάνω απ όλα έχουμε υγεία και ανθρώπους να μας αγαπάνε… ????».

Ήρθαμε κι εμείς διακοπές… Στην πανέμορφη Σκόπελο.. Τι κι αν η ησυχία και ο ρομαντισμός είναι μια άγνωστη πλέον λέξη για μας( έχουμε μαζί μας 13 παιδια),τι κι αν δεν προλαβαίνουμε να καθήσουμε 5 λεπτά στην ξαπλώστρα( το 'μαμά ' ακούγεται dolby souround ασταμάτητα),εγώ τη φωτογραφία μου στα βοτσαλακια θα τη βγάλω… Και ναι νιώθω ευλογημένη γιατί πάνω απ όλα έχουμε υγεία και ανθρώπους να μας αγαπάνε… 😍😍😍😍

A post shared by Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) on

Copy link
Powered by Social Snap