Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε την Emily Ratajkowski στα… 14! [εικόνα]

13/07/18 • 21:14 | UPD 13/07/18 • 21:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Όπως αποδεικνύει μάλιστα με το σημερινό της Insta story, το εκπάγλου καλλονής μοντέλο έδειχνε περίτρανα πως είχε τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά, πριν καν να μπει στην εφηβεία!

Την πρωτομάθαμε το 2013, σε ηλικία 22 ετών, μέσα από το μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο ήταν στα κορυφαία charts ουκ ολίγων χωρών για μεγάλο χρονικό διάστημα και έκτοτε έγινε η… αγαπημένη μας συνήθεια!

Ο λόγος για την αγαπημένη ανδρών και γυναικών, το κορυφαίο top model Emily Ratajkowski, η οποία μπορεί να άργησε λιγάκι να στοιχειώσει τις φαντασιώσεις μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως μέχρι τότε δεν τραβούσε τα βλέμματα και δεν έκλεβε την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση!

Όπως αποδεικνύει μάλιστα με το σημερινό της Insta story, το εκπάγλου καλλονής μοντέλο έδειχνε περίτρανα πως είχε τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά πριν καν να μπει στην εφηβεία!

Ρίχνοντας μια ματιά λοιπόν στη φωτογραφία που «ανέβασε», θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν πως η Emily ήταν γυναίκα με τα όλα της από τα… 14 της χρόνια!

Μάλιστα, την ίδια εικόνα είχε αναρτήσει και στο Twitter πριν μερικά χρόνια, για να αντικρούσει τους επικριτές της, οι οποίοι την κατηγορούσαν πως το στήθος της δεν είναι φυσικό!

Δείτε τη φωτογραφία:

Όχι και συνηθισμένη 14χρονη έτσι;

Copy link
Powered by Social Snap