Η Νικολέττα Ράλλη για το «χαμένο» Instagram της Συνατσάκη [βίντεο]

13/07/18 • 13:50 | UPD 13/07/18 • 13:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νικολέττα Ράλλη, που γνωρίζει πως κινείται το πράγμα στο Instagram, είπε για τη Συνατσάκη ότι κάποτε είχε αναφέρει πως το καλοκαίρι που πάει διακοπές δεν θέλει να ασχολείται με το κινητό της.

Θα μπορούσε να είναι μια νέα ταινία μυστηρίου του ελληνικού σινεμά. Η εξαφάνιση του Instagram της Μαίρης Συνατσάκη. Από χθες το μεσημέρι που μαθεύτηκε ότι το προφίλ της «κατέβηκε», έχει ξεσηκωθεί όλη η σόουμπιζ και ψάχνει τη λύση του μυστηρίου. Κι αφού διαθέτουμε ακόμα πρωινές εκπομπές που κάνουν ρεπορτάζ επ΄αυτού, έχουμε και τοποθετήσεις. Η Νικολέττα Ράλλη έθεσε στο τραπέζι τη δική της πληροφόρηση.

Η πιθανότητα η Μαίρη να έχει σβήσει το προφίλ της από μόνη της είναι πολύ μικρή, μιας και μιλάμε για ένα προφίλ με 550 χιλιάδες ακόλουθους που προσέφερε στη Μαίρη αρκετά χρήματα μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε για διάφορα brands. Μεταξύ αυτών και η δική της σειρά παπουτσιών που είχε κυκλοφορήσει πριν ενάμιση μήνα.

Η Νικολέττα Ράλλη, που γνωρίζει πως κινείται το πράγμα στο Instagram, είπε για τη Συνατσάκη ότι κάποτε είχε αναφέρει πως το καλοκαίρι που πάει διακοπές δεν θέλει να ασχολείται με το κινητό της. Οπότε πιθανότατα φέτος να πάγωσε τον λογαριασμό της μέχρι να επιστρέψει από τις διακοπές της.

Αυτό που είναι ακόμα πιο περίεργο αφορά το ότι η Μαίρη δεν σηκώνει το τηλέφωνο της, ενώ να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός της από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, σχέση που διήρκεσε 3 χρόνια σχεδόν.

Copy link
Powered by Social Snap