Το παιχνιδιάρικο σταυροπόδι της Ιρίνα Σάικ [βίντεο]

13/07/18 • 12:57 | UPD 13/07/18 • 12:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ιρίνα Σάικ έχει την αίγλη και ξέρει πως αρκεί μια μόνο ανάρτηση της για να θυμηθούν όλοι το πόσο σέξι είναι. Όπερ και συνέβη με το βίντεο όπου εύχεται χρόνια πολλά στην ισπανική έκδοση της Vogue.

Από τη στιγμή που τα έμπλεξε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, η Ιρίνα Σάικ έχει αμελήσει αισθητά το ανδρικό κοινό της. Μειωμένες αναρτήσεις στο Instagram, μικρό το ποσοστό αυτών που δείχνουν τι σημαίνει η Ιρίνα και γενικώς μια νοσταλγία για τα παλιά. Γι΄αυτό ψάχνεις να πιαστείς από το παραμικρό που προσφέρει η πανέμορφη Ρωσίδα.

Πριν την κυριαρχία της Έμιλι Ρατακόφσκι, η Ιρίνα ήταν το νούμερο ένα. Το πιο ωραίο πρόσωπο, υπέροχο σώμα, δεν χρειαζόταν φκιασιδώματα για να φανεί περισσότερο ωραία. Ακόμα και άβαφη ήταν κλάσεις ανώτερη από πολλές. Η Έμιλι της πήρε την πρωτιά, αλλά εδώ δεν είναι διαγωνισμός. Η καρδιά χωράει και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη.

Η Ιρίνα Σάικ έχει την αίγλη και ξέρει πως αρκεί μια μόνο ανάρτηση της για να θυμηθούν όλοι το πόσο σέξι είναι. Όπερ και συνέβη με το βίντεο όπου εύχεται χρόνια πολλά στην ισπανική έκδοση της Vogue. Στο πάρτι για τα 30 χρόνια παρουσίας, η Ιρίνα έκατσε στον καναπέ μαζί με άλλα δύο σούπερ μοντέλα, την Μπαρ Ρεφαέλι και την Κάρλι Κλος, και έπαιξε με τα πόδια της.

Ένα παιχνιδιάρικο σταυροπόδι που θα έκανε και τη Σάρον Στόουν να της υποκλιθεί. Και το χαμόγελο της φυσικά. Δεν μπορείς να το αγνοήσεις αυτό. Πάει πακέτο με το σταυροπόδι.